Yukicon Yukicon

Lipunmyynti

Yukiconin lipunmyynti on suljettu. Lippuja ei saa ovelta. Nähdään Yukiconissa!

Tavallisen lipun hinta on 32 €, VIP-lipun hinta on 40 €.

Pääsylippuja myydään Kompassin verkkokaupassa 2.11.2018 klo 18 alkaen sekä lippuja myytiin Traconin (7.-9.9.2018) ja Kibeconin (5.-6.1.2019) yhdistyspöydällä.

Pyydämme lukemaan verkkokaupan käyttöehdot sekä rekisteriselosteen ennen lippujen ostamista. 

Verkkokaupasta ostettaessa liput toimitetaan tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiin vahvistusviestin liitteenä PDF-muodossa. PDF-liput vaihdetaan tapahtumaan saavuttaessa rannekkeiksi. Tiedotamme lipunvaihdon aikatauluista tapahtumassa myöhemmin! Jos lipun on ostanut edustuspöydältä, saa rannekkeen oston yhteydessä suoraan mukaansa. Lippuja ostaessa suosittelemme käyttämään muuta kuin Microsoftin tarjoamaa sähköpostia (esim. Hotmail, Outlook, Live), sillä lippukaupan viestit eivät aina saavu näihin osoitteisiin.

Pelkkä lipun lisääminen ostoskoriin ei automaattisesti takaa lippua. Lippu katsotaan myydyksi lopullisesti vasta maksun saavuttua meille. Tilauksilla ei ole vaihto-, peruutus- tai palautusoikeutta.

 

VIP-edut

VIP-lippuja on myynnissä 100 kappaletta. VIP-lipun voi vaihtaa rannekkeeseen omassa jonossa, josta voi lunastaa erikseen myös 2 paikkalippua kaikkiin paikkalipullisiin ohjelmiin (tämä tarkoittaa, ettei tarvitse jonottaa paikkalippujonossa!) sekä mahdollisuuden ennakkovaraukseen Artemis-peliin ja pöytä meidokahvila Café Aisusta tunti ennen normaalia ajanvarauksen aloitusta. Mukaan tulee vielä pieni yllätys lipunvaihdosta! VIP-liput on loppuunmyyty.

 

Maksuton sisäänpääsy

Alle 1-vuotiaat lapset pääsevät maksavan vanhemman henkilön seurassa veloituksetta.
Tapahtumaan pääsevät ilmaiseksi myös työtehtävissä olevat avustajat sekä tukihenkilöt. Saatamme pyytää lipunvaihdossa esittämään todistusta avustajana tai tukihenkilönä toimimisesta.

Avustajat, tukihenkilöt sekä alle 1-vuotiaat lapset tulee ilmoittaa lipunvaihdon yhteydessä, josta he saavat oman rannekkeen. Avustettavalla tai tuettavalla on oltava oma pääsylippu ostettuna.

 

Ongelmatilanteissa sekä kysymyksien ilmetessä olethan yhteydessä osoitteeseen liput [at] yukicon.fi.

 

Yhteystiedot