Yukicon Yukicon

Lipunmyynti

Tapahtuma on sallittu kaikenikäisille, mutta saattaa sisältää alle 15-vuotiaalle sopimatonta materiaalia. Alle 15-vuotiaan osallistuminen tapahtumaan ilman huoltajaa on lipunostajan vastuulla.

Liput Yukicon 4.0:aan ovat loppuunmyyty!

Liput maksavat 29€ ja sisältävät pääsyn Yukiconiin 18.-19.2.2017.

Lippukauppa löytyy tuttuun tapaan Kompassista.

Ongelmatapauksissa ota yhteyttä liput [ät] yukicon.fi. Lipuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Early Access lippu sisältää uniikit edut:

  • Paikkalippujonoissa oma VIP-jono
  • Mahdollisuus varata aika ennen muita Artemis-avaruussimulaation sekä Café Aisuun

 

Lipunvaihto

 

Milloin

Lippuja pääsee vaihtamaan jo perjantaina!

Aika vahvistettu! Lipunvaihto alkaa perjantaina klo. 16:00!
Valitettavasti, emme kuitenkaan pysty vielä varmasti vahvistamaan perjantain lipunvaihdon aloitus aikaa, koska yhteistyökumppanimme ei ole pystynyt vahvistamaan laitteiden saapumisaikaa. Vahvistamme lipunvaihton alkamisajan niin pian kuin pystymme.


Lipunvaihto alkaa perjantaina 17.2 klo 16:00 ja jatkuu varmasti kello 20:00 asti. Lauantaina lipunvaihto alkaa klo 09:00. Iltapäivällä saapuvat kävijät ohjataan lipunvaihtoon infopisteelle.

 

Jos sinulla on jo ranneke, sinun ei tarvitse jonottaa lipunvaihtojonossa. Ovet avataan lauantaina klo 10, eli voit kävellä suoraan sisään.

 

Missä

Lipunvaihtopisteet löytyvät Kokoustamon aulasta. Sisäänkäynti tapahtuu Kokoustamon pääovilta, Holiday Innin kautta kulkua ei ole.

 

  • Lipputiskeille 1-4 on yksi haarautuva jono kaikille kävijöille.
  • Lipputiski 5 on Early Access- ja Pyryvaihtolipuille. Lipputiskille on yksi oma jono. Näin ollen jonotukselle yleisessä jonossa ei ole tarvetta!
  • Cosplaykisaajien, yhdistyspöytäläisten, taidekujalaisten ja nimeä vastaan lunastavien liput saa jonon ohi omalta tiskiltään.

 

Ohjelmanpitäjät ja työvoima saavat lippunsa työvoimapöydältä ala-aulasta.

Lipun tilaajan ei tarvitse olla sama henkilö kuin lipun käyttäjä, eli lipussa mainitulla nimellä ei ole lunastustilanteessa merkitystä. Otathan lipun hyvissä ajoin valmiiksi esille, jotta lipunvaihto tapahtuu sujuvasti.

 

Miten

Ota sähköpostina tullut PDF-lippusi mukaan tapahtumaan joko tulostettuna tai mobiililaitteessa. Mikäli näytät lipun puhelimelta tai tabletilta, säädäthän ruudun kirkkauden maksimiin.

Lippukassalla lipunmyyntivänkäri lukee lippusi koodin ja antaa sinulle PDF-lipun ilmoittaman lukumäärän mukaan rannekkeita. Ranneke tulee pitää ranteessa koko tapahtumaviikonlopun, sillä se oikeuttaa sisäänpääsysi tapahtumaan. Laita ranneke ranteeseesi niin, ettei ihon ja rannekkeen väliin jää kuin sormen verran tilaa. Rannekkeen on oltava niin tiukalla, ettei se voi liukua pois ranteesta.

 

 

 

Lipunmyyntiin liittyvät kysymykset voi lähettää osoitteeseen liput [at] yukicon.fi

Ota yhteyttä!