Yukicon Yukicon

Lipunmyyntiehdot

Nämä lipunmyyntiehdot koskevat Yukiconin ja Yukitea ry:n lipunmyyntiä niin edustuspöydillämme kuin verkkokaupassamme.

 

Yleishyödyllisenä yhdistyksenä Yukitea ry. ei ole arvonlisäverovelvollinen. Pidätämme oikeuden käyttöehtojen ja hintojen muutoksiin. Maksamalla tilauksen hyväksyt tilaushetkellä voimassa olevat käyttöehdot.

 

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä joko käteisellä (vain edustuspöytämyynti) tai Checkout-palvelun kautta (vain verkkokauppa). Checkoutin kautta maksamiseen tarvitaan suomalaiset verkkopankkitunnukset.

Pidätämme oikeudet peruuttaa maksamattomat tilaukset ennen tapahtuman alkua.

 

Maksuton sisäänpääsy tapahtumaan

Alle 1-vuotiaat lapset pääsevät maksavan vanhemman henkilön seurassa veloituksetta.

Tapahtumaan pääsevät ilmaiseksi myös työtehtävissä olevat avustajat sekä tukihenkilöt. Saatamme pyytää lipunvaihdossa esittämään todistusta avustajana tai tukihenkilönä toimimisesta.

Avustajat, tukihenkilöt sekä alle 1-vuotiaat lapset tulee kuitenkin ilmoittaa lipunvaihdon yhteydessä.

 

Jos sinulla on jotain kysyttävää laita rohkeasti viestiä liput [at] yukicon.fi !

 

Toimitus

Sekä verkkokaupasta että edustuspöydiltä myytävät liput toimitetaan sähköisesti asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin vahvistusviestin liitteenä PDF-muodossa.

Pelkkä lipun lisääminen ostoskoriin ei automaattisesti takaa sinulle lippua. Lippu katsotaan myydyksi lopullisesti vasta maksun saavuttua meille.

 

Palautukset ja peruutukset

Tilauksilla ei ole vaihto-, peruutus- tai palautusoikeutta.

 

Jälleenmyynti

Vastaamme ainoastaan edustuspöytiemme ja verkkokauppamme kautta hankituista lipuista. Emme ole vastuussa mahdollisista jälleenmyyntitapauksista yksityishenkilöiden tai kolmansien osapuolien (esimerkiksi huuto.net) kautta solmituista kaupoista. Näihin liittyvissä ongelmatapauksissa neuvomme kääntymään joko kauppapaikkana toimineen tahon tai tarvittaessa poliisin puoleen. Huomioittehan, että EA-lippujen edut ovat kirjattuna rekisteriin alkuperäisen ostajan nimellä.

 

Henkilötietojen käsittely

Yukitea ry. käsittelee ja säilyttää asiakastietoja tarkoituksenmukaisella tavalla. Palveluntarjoajan keräämistä ja tallentamista asiakastiedoista voi tarvittaessa lukea lisää rekisteriselosteesta.

 

Ongelmatapaukset

Vastaamme mielellämme lipunmyyntiä koskeviin kysymyksiin. Lähetäthän kysymyksesi osoitteeseen liput [at] yukicon.fi . Kerrothan viestissäsi yhteystietosi sekä kattava kuvaus ongelmasta. Ongelman selvittely etenee nopeammin, kun meillä on kaikki tarpeellinen tieto tilanteestasi.

 

Yhteystiedot