Yukicon Yukicon

Artemis-avaruussimulaatio

Etsimme nyt täydennystä kasvavaan Artemis-tiimiimme, uusien tilojen käyttöönoton johdosta. Oppaita valitaan 3-4, haku suljetaan kun sopivat henkilöt löytyvät.

Artemisoppaan tulee opetella pelin kontrollit (löytyvät englanniksi), jonka lisäksi pyrimme järjestämään Artemis-iltoja (Pääkaupunkiseudulla) ennen tapahtumaa jotta oppaat pääsevät itse harjoittelemaan pelin peluuta.

Mitä artemisopas tekee? Oppaana opetat pelaajaryhmälle kuinka pelin kontrollit toimivat, sekä vahdit ja autat itse pelin aikana mikäli pelaajilla on ongelmia.

Artemisoppaiden etuuksiin kuuluu ilmainen sisäänpääsy, työvoimapaita sekä Green Roomin käyttöoikeus. Muista mahdollisista etuisuuksista ilmoitetaan erikseen.

Kaikki kysymykset liittyen Artemikseen voi lähettää osoitteeseen artemis [at] yukicon.fi.

 

Täytä ja lähetä seuraava lomake hakeaksesi artemisoppaaksi!

  • Esim. 0441234567

 

 

Artemissimulaattori Terran Stellar Navy tarvitsee riveihinsä uusia avaruuskadetteja.

Onko sinusta taistelemaan ihmiskunnan vapauden puolesta? Kerää miehistösi ja tule näyttämään, mihin te pystytte!

Artemis-avaruussimulaatio on interaktiivinen tietokoneroolipeli, jossa kapteeni ja hänen viisi upseeriaan pääsevät suorittamaan tehtävän, joka kestää noin tunnin. Jokaisella upseerilla on oma, tärkeä roolinsa aluksessa, kuten esimerkiksi aseupseeri sekä alusta ohjaava pilotti.

Peli vaatii kohtuullisen hyvän englannin taidon, mutta ei aiempaa pelikokemusta. Artemis on aloittelijaystävällinen jokaiselle, joka on valmis kokeilemaan jotakin uutta. Pelin aikana paikalla on Artemis-oppaita valmiina avustamaan sinua. Tule paikalle enintään kuuden ihmisen ryhmässä tai yksin ja ilmoittaudu mukaan. Terran Stellar Navy tarvitsee sinua!

Artemikseen on ollut ennakkoilmoittautuminen ennen conia: ilman ennakkovarausta ilmoittauminen peliin tapahtuu Artemis-huoneen läheisyydessä sijaitsevalta ilmopöydältä.

Vapaita paikkoja ei voida taata, mutta ilmoitamme somessa ja nettisivuillamme, mikäli kaikki paikat ovat menneet.

Sama henkilö voi osallistua vain yhteen ennakkovarattuun peliin. Lisää  vuoroja on mahdollista varata conista, jos tilaa riittää.

Voit ennakkovarata pelin itsellesi myös, jos sinulla ei ole omaa tiimiä tai vain osa siitä.

Lisää tietoa Artemiksesta löydät sen omilta sivuilta.

Yhteystiedot