Yukicon Yukicon

Cosplay

Cosplay on sallittua Yukiconissa, mutta se ei ole tietenkään pakollista. Huomioithan asuvalinnoissasi, että Yukicon järjestetään julkisella paikalla ja tapahtumassa noudatetaan Suomen lakia. Muun muassa aidon näköiset asejäljitelmät ja teroitetut aseet on syytä jättää kotiin.

Yukiconissa on myös mahdollista vaihtaa vaatteita ja ehostaa omia cosplayasujaan yleisön käyttöön tarkoitetuissa pukuhuoneissa, joita löytyy kolme kappaletta; naisten, miesten ja unisex.

Yleisen pukuloiston lisäksi Yukiconissa saadaan jälleen nauttia cosplaykilpailuista. Tällä kertaa lavalla tullaan näkemään kolme eri kilpailua.

Hall cosplay -kilpailu, johon ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan kisaajat valitaan tapahtumapaikalla conikävijöiden joukosta. Hall cosplay -kilpailussa asun täytyy perustua viralliseen lähteeseen, ja puvusta täytyy löytyä virallista, julkaistua kuvamateriaalia.

Photoshootkilpailu, johon osallistutaan yhdellä valokuvalla valokuvaajan ja mallin tai mallien välisenä yhteistyönä. Kisassa palkitaan tuomariston valitsema paras otos, sekä yleisön suosikki. Photoshootkilpailun ainoana lähderajoituksena otoksen tulee perustua johonkin olemassa olevaan ja viralliseen lähteeseen.

Ryhmäkilpailu, johon osallistutaan 2-5 henkilön ryhmissä. Pukujen toteutuksen lisäksi kisassa arvioidaan ryhmää yhtenäisenä kokonaisuutena. Lähderajoituksena ryhmäkisassa ovat videopelit (mobiili, konsoli etc.).

Ryhmäcosplaykilpailun peruutuspaikkojen täyttö avautuu Yukiconin sivuilla 3.1.2017 klo 18:00! Toimi nopeasti, sillä peruutuspaikkoja on tarjolla vain hyvin pieni määrä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumislomake sulkeutuu viimeistään 15.1.2017 klo 23:59.

Cosplayta koskevissa kysymyksissä otattehan yhteyttä sähköpostitse cosplay[at]yukicon.fi

Ota yhteyttä!