Yukicon Yukicon

Paras pelicossi!

Paras pelicossi on Yukiconin oma teemapalkinto, jolla haluamme huomioida peliteeman mukaan pukeutuvia kisaajia. Kilpailuun sisällytetään kaikki cosplayasut erilaisista videopelilähteistä [mobiili, konsoli etc.] ilman lähdemaarajoitusta.

Säännöt

Jos yksilö- ryhmä- ja photoshootkilpailussa on mukana yhteensä 3 videopeliaiheista cosplayasua tai enemmän, palkitsee Yuki-kun näistä kilpailijoista oman suosikkinsa kunniamaininnalla cosplaykilpailun yhteydessä. Palkinto on pienimuotoisempi kuin muissa Yukiconin kilpailuissa sijoittuneilla kisaajilla ja siksi arviointimenetelmä ei keskity niinkään tekniseen toteutukseen, vaan cosplayasun fiilikseen, yleiseen ulkoasuun ja hahmouskottavuuteen.

Kaikki videopelilähteiset cosplaykilpailijat ovat automaattisesti mukana kilpailussa, joten erillistä ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Tasapuolisuuden ja sujuvan arvioinnin nimissä kaikki puvut arvioidaan valokuvista (photoshoot mallit osallistumiskuvista ja yksilö/ryhmäkilpailijat valokuvapisteellä otetuista kisaajakuvista).

Jos videopelilähteisellä asulla osallistuva kilpailija ei halua olla ehdokkaana Paras pelicossi! –kategoriassa,  tulee siitä ilmoittaa kisailmoittautumisen yhteydessä.

Yhteystiedot