Yukicon Yukicon

Photoshoot -ajat

Photoshoot-ilmoittautuminen avoinna!

 
Ilmoittautuminen photoshootteihin on nyt avoinna sekä valokuvaajille että cossaajille!
 
Yukiconin valokuvaajat tunnistat seuraavasta tunnisteesta: ” YUKI – Yukiconin virallinen kuvaaja ” Sen sijaan, että cossaajat kilpailevat siitä, kuka saa varattua nopeimmin haluamansa ajat, jatkossa cossaajien ja valokuvaajien on mahdollista esittäytyä toisilleen ja sopia keskenään photoshooteista.
 
Yukiconissa ei ole photoshoot-palvelua aikasemmin nähty, mutta palvelu saattaa olla tuttu muista tapahtumista. Muunmuoassa Desuconilla on ollut mahdollisuus photoshootteihin ja viimeisimmässä Frostbitessa testattiin tätä samaa palvelua.
Palvelu on maksuton!
 
 

OHJEITA:

 

Cossaaja, toimi näin löytääksesi kuvaajan photoshootille

 
1.Kirjaudu photoshoot-palveluun Kompassi-tunnuksella tai Desuprofiililla ja valitse olevasi cossaaja.
 
2.Vastaa muutamaan lomakkeella esitettyyn kysymykseen itsestäsi, cosplayharrastuksestasi, mahdollisesta ryhmästäsi, hahmoistanne sekä asuistanne. Linkitä mahdolliset referenssi- ja WIP-kuvat.
 
3.Näet seuraavaksi palvelussa shootattavia etsivien valokuvaajien tiedot. Ota valokuvaajaan yhteyttä palvelun kautta ja ehdota sinulle sopivaa shoottiaikaa.
 
4.Kun saatte photoshootin sovittua, piilota ilmoituksesi palvelusta ylimääräisten viestien estämiseksi.
 
 

 

Valokuvaaja, toimi näin löytääksesi cossaajia photoshootille

 
1. Kirjaudu photoshoot-palveluun Kompassi-tunnuksella tai Desuprofiililla ja valitse olevasi valokuvaaja.
 
2. Vastaa muutamaan lomakkeella esitettyyn kysymykseen itsestäsi ja valokuvausharrastuksestasi. Linkitä mahdolliset nettigalleriasi ja portfoliosi.
 
3. Näet seuraavaksi palvelussa valokuvaajaa etsivien cossaajien tiedot. Selaile näitä ja löydä kiinnostavia cossaajia. Ota cossaajiin yhteyttä palvelun kauttaja ehdota sinulle sopivia shoottiaikoja.
 
4. Kun olet saanut haluamasi määrän photoshootteja sovittua, piilota ilmoituksesi palvelusta ylimääräisten viestien estämiseksi
Ota yhteyttä!