Yukicon Yukicon

Pelit ja Peliturnaukset

Peliturnaukset

Yukicon 5.0 tarjoaa kävijöilleen mahdollisuuden osallistua kolmeen eri peliturnaukseen! Super Smash Bros (Wii U) tekee paluun turnausrosteriin ja saa seurakseen kaksi uutuutta: Mario Kart 8 Deluxe (Switch) sekä Tetris (NES). Turnauksiin ilmoittautuminen on nyt auki! Ilmottaudu klikkaamalla tästä. Lue lisää peliturnaukset-sivulta.

Pelihuoneet

    • Perinteinen Pelihuone 2krs. Huone 206
    • Rytmipelit, 2.krs. Huone 216
    • Mahjong ja Cardfight!! Vanguard, 2 krs. Huone 217
    • HTC Vive virtuaalitodellisuus, 3krs huone 307

 

Perinteinen Pelihuone 2 krs. Huone 206

Pehihuone täynnä mitä erilaisimpia pelejä. Tarjolla mm. PS4 peliständejä maahantuojan sponsoroimana.

Aikaisempien vuosien tapaan Yukiconiin tulee pelihuone, josta pyrimme tällä kertaa tekemään entistäkin helpommin lähestyttävän. Emme halua kenenkään kokevan, että pelihuoneeseen tuleminen olisi pelottavaa, tai että kukaan joutuu jäämään pelihuoneessa yksin. Varta vasten valituista pelihuonevänkäreistämme saat aina seuraa, oli pelivalintasi mikä hyvänsä!

 

Tanssi- ja rytmipelit, 2.krs. Huone 216

Pelaa erilaisia rytmi- ja musiikkipelejä, yksin tai yhdessä kaverin kanssa! Pelejä löytyy helpommista vaativiinkin peleihin. Apua pelien kanssa tarjoaa Rytmiepelit. Piste sijaitsee tutussa paikassa viime vuodelta. Pelejä pääsee pelaamaan koko tapahtuman aukiolon ajan.

Osallistu tanssipelikilpailuun!

Tanssipelipisteellä järjestetään kaikkien kävijöiden taitotasoihin sopiva kisa, johon jokainen voi osallistua ilman erillistä ilmoittautumista. Osallistuaksesi jonota normaalisti tanssipelipisteelle ja vuorollasi kerro haluamasi kisabiisi. Parhaat tulokset kirjataan ylös ja uusia yrityksiä otetaan vastaan sunnuntaihin klo 15 asti. Lopulta parhaat kolme pelaajaa palkitaan! Kysy lisää kisan kulusta ja säännöistä rytmipelipisteellä.

 

Mahjong ja Cardfight!! Vanguard, 2 krs. Huone 217

Tervetuloa mahjongin maagiseen maailmaan!

Iloisen innokkaat ja lähestyttävät mahjong-opettajamme toivottavat tervetulleiksi kaikenikäiset kävijät aiempaa pelikokemusta katsomatta tutustumaan japanilaiseen mahjongiin.

Saatko sinä vapautettua mahjong-taikavoimasi ja vastustajasi polvet tutisemaan? Tule kokeilemaan!

Taikaisin terveisin,
Mahjong-tiimi, Yliopiston Anime ja Manga ry

 

Mahjongin lisäksi voit kokeilla Cardfight!! Vanquardia

Mahjongin lisäksi kävijöillä on mahdollisuus kokeilla Cardfight!! Vanguardia! Ystävälliset vetäjät auttavat pääsemään alkuun mikäli peli ei ole entuudestaan tuttu, mutta vanhat konkarit saavat heti hypätä peliin mikäli haluavat. Mikäli peliseuraa ei omasta takaa löydy, vetäjät pelaavat myös mielellään!

Opastettua pelaamista:

Mahjong: koko viikonloppu

Cardfight!! Vanguard: La klo 12-20 ja Su 12-17

 

 

HTC Vive virtuaalitodellisuus, 3krs Huone 307

Tervetuloa kokeilemaan HTC Vive virtuaalitodellisuuslaitteistoa! Voit valita kymmenistä erilaisista peleistä ja kokemuksista mieleisesi tai vain tulla seuraamaan toisten reaktioita. Pelikirjastostamme löytyy mm. Job Simulator, The Lab ja Keep Talking and Nobody Explodes.

Pelaamaan ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan pelaamaan jonotetaan. Pelinvetäjät pitävät huolta etteivät pelit veny liian pitkiksi jotta mahdollisimman moni halukas pääsee kokeilemaan!

Täältä voit tarkastella koko pelivalikoimaamme, lista löytyy myös pelipisteeltä.

Voit tarkastella kuvia isompana klikkaamalla niitä!

Yhteystiedot