Yukicon Yukicon

Pokemon salihaaste

Kokoustamon 2krs, huone 215 – koko viikonlopun!

Haasta salipääliköt, voita ja kerää kokoelma rintamerkkejä! Kaikki ottelut käydään seitsemännen sukupolven peleissä 3DS konsoleilla. Jos sinulla ei ole omaa peliä tai konsolia mukana, voit lainata sellaista salihaastetta varten infopöydältämme! (Huom. Vuokrakonsoleita rajoitetusti). Koottujen salimerkkien määrästä riippuen voit päästä Hall of Fameen, sekä osallistua toisen conipäivän Championturnaukseen ja arvontaan – molemmissa voittajille tiedossa upeita palkintoja! Nappaa ohjelm apöydältämme itsellesi salipassi ja matkasi huipulle voi alkaa!

Käytössä on kaksi vaikeusastetta: Easy ja Hard

Hard mode on kokeneille ja kilpailullisille pelaajille, jossa päällikkö käyttää kaikki ässät hihastaan haastajan kumoamiseen. Ainoastaan Hard-tasossa voitetut merkit hyväksytään Championturnaukseen pääsyyn.

Easy mode on aloitteleville ja kasuaaleille pelaajille. Jos IV-breedaaminen ja EV-treenaus kuulostavat heprealta, on tämä ottelumuoto sinua varten.

Miten etenet:

3 salimerkkiä pääset osallistumaan arvontaan.

5 salimerkkiä ikuistaa nimesi Hall of Fameen Facebook-sivuillemme.

5 HARD salimerkkiä antaa sinulle oikeuden osallistua Championturnaukseen.

Jokaisella päälliköllä on omanlaisensa merkki, joka ansaitaan voittamalla kyseinen päällikkö kummalla tahansa vaikeusasteella. Ansaittu merkki merkataan myöskin salipassiisi.

Muista palauttaa salipassisi viimeistään tuntia ennen conin päättäjäisiä! Arvonta suoritetaan ohjelmapöydällämme palautetuista salipasseista ohjelmamme päättymisen jälkeen. Voittajaan otetaan yhteyttä, joten kirjaathan salipassiin yhteystietosi niille merkittyynosioon!

Valinnaiset koetukset:

Jos perinteinen päälliköiden nöyryyttäminen ei riitä, on jokaisella päälliköllä vapaaehtoinen koetus eli erikoissääntö, jolla kunnianhimoisimmat haastajat saavat lisämaustetta otteluihin. Koetuksen voi siis valita jokaisen päällikön kohdalla oman mielen mukaan, eikä koetuksia käytetä Championturnauksessa. Koetuksen käyttö merkitään salipassiin ja sillä voi lunastaa lisäpalkintoja infopöydältä!

Salihaasteen sääntölista löytyy tästä linkistä.

 

Championturnaus, sunnuntai klo 13:00

Sunnuntaina klo 13:00 pidettävä Championturnaus asettaa Salihaasteen parhaat osallistujat toisiaan vastaan ottamaan mittaa kyvyistään, jonka päätteeksi selviää, kuka on Yukicon 2018 pokemonmestari! Turnaukseen ei voi osallistua vuokratulla konsolilla ja pelillä. Turnaukseen tulee ilmoittautua viimeistään tuntia ennen sen alkua. Ilmoittautuminen tapahtuu ohjelmapöytämme info-pisteellä. Kerro info-chanille tiimisi pokemonit ja niiden esineet ilmoittautuessasi.

Turnaustilaan ovat tervetulleita myös katsojat ja kannustajat. Finaaliottelut näytetään mahdollisuuksien mukaan isolta screeniltä.

Turnauksen säännöt ovat seuraavat:

Käytettävät pelit: Sun, Moon, Ultra Sun ja Ultra Moon

Tiimikoko: 6

Ottelumuoto: 4v4 Double Battle

Turnausmuoto: best-of-3 single elimination

Rajoitukset: Ultraversioissa esitellyt mekaniikat ovat turnauksessa kiellettyjä, jotta mukaan voi osallistua myös Sun ja Moon –peleillä. Eli Lycanroc-Dusk, toteemipokemonit, Kommonium Z, Mimikium Z ja Lycanium Z ovat bännissä.

Kaikki muut Salihaasteen säännöt ovat voimassa. Onnea matseihin!

 

Seuraa uusinta salihaaste-tiedotusta myös somessa!

                  

Yhteystiedot