Yukicon Yukicon

Osallistu

Kävijä

Tutustu mitä kaikkea tapahtumallamme on tarjota sinulle Yukiconin omilla hyytävillä sivuillaan!

Yukiconissa löytyy paljon osallistuvaa ohjelmaa. Lisätietoja eri ohjelmista löytyy Ohjelma-päävalikon alta.

Lisätietoja ajanvarauksista lähempänä tapahtumaa.

Ohjelmanpitäjänä

Yukiconin ohjelmanpitäjät on valittu, ja ohjelmaan voi tutustua Ohjelmatarjonta-sivulta!

Työvoima

Työvoimahaku aukeaa 1.10.2016 ja sulkeutuu 31.10.2016

Yukicon on vapaaehtoisvoimin järjestettävä tapahtuma. Jotta conin aikana saadaan rannekkeet vaihdettua, takit narikkaan ja konsolipelit pyörimään, tarvitaan yli satapäinen joukko avustajia. Tekemistä on joka lähtöön yleisestä avustamisesta erikoistehtäviin, joissa vaaditaan tietyn alan kuten valokuvauksen tai esitystekniikan osaamista.

Olisiko vänkäröinti sinua varten? Jos olet iloinen, reipas ja helposti työhön tarttuva ja haluat tehdä Yukiconista kävijöille unohtumattoman tapahtuman, niin kyllä! Odotamme vänkäreiltä vähintään 10 tunnin työpanosta tapahtuman aikana. Tuntimäärä jaetaan useammaksi vuoroksi. Kiitokseksi työpanoksestaan vänkärit saavat erilaisia etuja, muun muassa ruokailun molempina päivinä.

Yukiconin työvoimaksi haetaan Kompassi-järjestelmän kautta.

Työvoimahaku on päättynyt! Valituille on ilmoitettu valinnasta sähköpostilla!

Kysy lisää työvoimasta osoitteesta tyovoima [ät] yukicon.fi !

Usein kysytyt kysymykset

— Mitä tapahtuu, jos minua ei valita työvoimaksi?

Ilmoitamme valinnasta kaikille hakijoille ennen lipunmyynnin toisen vaiheen alkamista. Hylätylle työvoimalle ei varata erillistä lippukiintiötä.

– Onko työvoimalle alaikärajaa?

Työvoimalle ei ole alaikärajaa. Osa tehtävistä on luonteeltaan sellaisia, että niihin voidaan valita vain täysi-ikäisiä.

Sponsorina/ Myyjänä

Yukicon myyntipöytien haku alkaa syksyllä.

Myytkö videopelejä? Entä mangaa? Fanimateriaalia? Tule Yukiconiin Messukeskuksen Kokoustamoon helmikuussa!

Tapahtumamme painottuu videopeleihin ja animeen. Tapahtumassamme vierailee 2500 kävijää ja myyntipöytäsali on auki niin lauantaina kuin sunnuntaina.

Lisätietoa Yukiconin myyntipöydistä ja niiden varaamisesta löytyy täältä!
Jos sinulla herää kysymyksiä ota yhteyttä pauli[at]yukicon.fi

More information about Yukicon’s dealer’s tables and how to reserve one from here!
If you any questions contact pauli[at]yukicon.fi

Kysy lisää mainoksista ja sponsoroinnista pauli [at] yukicon.fi !

Taidekujalaisena

Taidekujan portfoliohaku on auki 14.9.-25.11.2016. Taidekujapöydän hinta on myös muuttunut; lauantailta veloitetaan 30€ ja sunnuntailta 26€, hintaan ei sisälly pääsylippua.

Taidekujalle haetaan käsitöiden, piirtämisen ja muun taiteen harrastelijoita, jotka haluavat myydä ja esitellä töitään kokoustamon tiloissa, joten myynnissä tulee olemaan itse tehtyjä piirustuksia, käsitöitä ja fanitaidetta. Vain tekijöiden mielikuvitus ja valmistusmahdollisuudet ovat rajana! Tule siis katselemaan upeita piirroksia ja käsitöitä ja vaikkapa ostamaan itsellesi se viime conissa pöydälle jäänyt avaimenperä tai kirjanmerkki.

Voit lähettää taidekuja-aiheiset kysymykset osoitteeseen taidekuja [ät] yukicon.fi

Peliturnausten kisaajana

Tietoa tulossa myöhemmin.

Cosplaykisaajana

Yleisen pukuloiston lisäksi Yukiconissa saadaan jälleen nauttia cosplaykilpailuista. Tällä kertaa lavalla tullaan näkemään kolme eri kilpailua.

Hall cosplay -kilpailu, johon ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan kisaajat valitaan tapahtumapaikalla conikävijöiden joukosta. Hall cosplay -kilpailussa asun täytyy perustua viralliseen lähteeseen, ja puvusta täytyy löytyä virallista, julkaistua kuvamateriaalia.

Photoshootkilpailu, johon osallistutaan yhdellä valokuvalla valokuvaajan ja mallin tai mallien välisenä yhteistyönä. Kisassa palkitaan tuomariston valitsema paras otos, sekä yleisön suosikki. Photoshootkilpailun ainoana lähderajoituksena otoksen tulee perustua johonkin olemassa olevaan ja viralliseen lähteeseen.

Ryhmäkilpailu, johon osallistutaan 2-5 henkilön ryhmissä. Pukujen toteutuksen lisäksi kisassa arvioidaan ryhmää yhtenäisenä kokonaisuutena. Lähderajoituksena ryhmäkisassa ovat videopelit (mobiili, konsoli etc.).

Lue tarkemmin cosplaykilpailuista klikkaamalla kisan nimeä.

Cosplayta koskevissa kysymyksissä otattehan yhteyttä sähköpostitse cosplay [ät] yukicon.fi

Ota yhteyttä!