Yukicon Yukicon

Osallistu

Ohjelmanpitäjänä

 

Ohjelmahaku on päättynyt. Kiitos kaikille ohjelmaa ehdottaneille!

Artemisopas haku on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Kauhu- ja selviytymispelit on nyt jätetty taakse, on aika ottaa roolipelit esiin sillä tulevan Yukiconin teema on Magic Kingdom! Ohjelmasi voi olla luento, paneeli, keskustelupiiri, työpaja tai jotain aivan muuta! Haemme myös varsinkin osallistavaa ohjelmaa ja pajaohjelmaa. Osaatko esimerkiksi näyttämömiekkailla? Tule opettamaan muillekin!

 

Ohjelmatarjoukset on lähetetty viime vuoden tapaan Kompassin kautta. Ohjelmasaleista löytyy perusvarusteluina kannettava tietokone, videotykki ja 1 mikrofoni. Kysy tarvittaessa muita tekniikka- ja tavaratarpeita. Voit laittaa hakemukseen myös toiveesi tilan koosta.

 

Jokainen ohjelmanpitäjä saa ilmaisen sisäänpääsyn tapahtumaan sekä oikeuden käyttää Green roomia jossa on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa.

 

Kysymykset ohjelmahausta voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen ohjelma [at] yukicon.fi

 

Työvoimana

 

Yleinen työvoimahaku on päättynyt ja tulokset lähetetty hakijoille.

Kiitos kaikille hakeneille! Mikäli et ole saanut sähköpostia, käy katsomassa tulokset Kompassista. Muistathan tarkistaa myös roskapostisi! Vältäthän Microsoft-palvelimen sähköpostiosoitteita (.hotmail, .outlook ja .live) Kompasissa, sillä viestit eivät välttämättä välity luotettavasti Microsoft-palvelimelle.

 

Yukicon on vapaaehtoisvoimin järjestettävä tapahtuma. Jotta conin aikana saadaan rannekkeet vaihdettua, takit narikkaan ja konsolipelit pyörimään, tarvitaan yli satapäinen joukko avustajia eli tutummin vänkäreitä. Tekemistä on joka lähtöön yleisestä avustamisesta erikoistehtäviin, joissa vaaditaan tietyn alan kuten valokuvauksen tai esitystekniikan osaamista.  

Sopisiko työskentely Yukiconissa sinulle? Jos olet iloinen, reipas ja helposti työhön tarttuva sekä haluat tehdä Yukiconista kävijöille unohtumattoman tapahtuman, niin kyllä! Odotamme vänkäreiltä vähintään 10 tunnin työpanosta tapahtuman aikana. Tuntimäärä jaetaan useammaksi vuoroksi.

 

Kiitokseksi työpanoksestaan vänkärit saavat erilaisia etuja, muun muassa ilmaisen sisäänpääsyn, lämpimän ruoan molempina päivinä ja pääsyn green roomin eli työvoiman hengähdystilaan, jossa on tarjolla pientä naposteltavaa. Työvoimavastaava kirjoittaa kaikille halukkaille työtodistuksen työpanoksesta tapahtumassa, Yukiconin jälkeen.  

Yukiconin työvoimaksi pääsee hakemaan Kompassi-järjestelmän kautta. Linkki työvoimahakuun päivitetään tälle sivustolle haun alettua. 

Jäikö jokin askarruttamaan, kysy lisää työvoimasta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tyovoima [ät] yukicon.fi 

 

Sponsorina/ Myyjänä

 

Yukicon myyntipöytien haku alkaa syksyllä.

Myytkö videopelejä? Entä mangaa? Fanimateriaalia? Tule Yukiconiin Messukeskuksen Kokoustamoon helmikuussa!

Tapahtumamme painottuu videopeleihin ja animeen. Tapahtumassamme vierailee 2500 kävijää ja myyntipöytäsali on auki niin lauantaina kuin sunnuntaina.

 

Kysy lisää mainoksista ja sponsoroinnista pauli [at] yukicon.fi !

 

Taidekujalaisena

 

Taidekujahaku on päättynyt!

Taidekujalle haetaan käsitöiden, piirtämisen ja muun taiteen harrastelijoita, jotka haluavat myydä ja esitellä töitään Kokoustamon tiloissa. Taidekujan tilana toimii viime vuosilta tuttu 103A. Myynnissä tulee olemaan itse tehtyjä piirustuksia, käsitöitä ja fanitaidetta.

 

Taidekujalle haetaan portfoliolla ja hieman haun päätyttyä conitealaisten tiimi valitsee vuoden 2018 taidekujalaiset. Molempina päivinä taidekujalla myyvät eri myyjät.  

 

Taidekujapaikan hinta on lauantailta 29€ ja sunnuntailta 26€ + ranneke, joka on joko koko viikonlopun tai yhden päivän.

 

Voit lähettää taidekuja-aiheiset kysymykset osoitteeseen taidekuja [at] yukicon.fi 

Yhteystiedot