Yukicon Yukicon

Työvoima

Työvoimahaku aukeaa perjantaina 25. elokuuta klo 18 ja päättyy lauantaina 7. lokakuuta klo 21.

Yukicon on vapaaehtoisvoimin järjestettävä tapahtuma. Jotta conin aikana saadaan rannekkeet vaihdettua, takit narikkaan ja konsolipelit pyörimään, tarvitaan yli satapäinen joukko avustajia eli tutummin vänkäreitä. Tekemistä on joka lähtöön yleisestä avustamisesta erikoistehtäviin, joissa vaaditaan tietyn alueen, kuten valokuvauksen tai esitystekniikan osaamista.

 

Sopisiko työskentely Yukiconissa sinulle? Jos olet iloinen, reipas ja helposti työhön tarttuva sekä haluat tehdä Yukiconista kävijöille unohtumattoman tapahtuman, niin kyllä! Odotamme vänkäreiltä vähintään 10 tunnin työpanosta tapahtuman aikana. Tuntimäärä jaetaan useammaksi vuoroksi. Kiitokseksi työpanoksestaan vänkärit saavat erilaisia etuja, muun muassa ilmaisen sisäänpääsyn, lämpimän ruoan molempina päivinä sekä pääsyn green roomin eli työvoiman hengähdystilaan, jossa on tarjolla pientä naposteltavaa.

 

Työvoimavastaava kirjoittaa kaikille halukkaille työtodistuksen työpanoksesta tapahtumassa Yukiconin jälkeen.

 

Yukiconin työvoimaksi pääsee hakemaan Kompassi-järjestelmän kautta. Linkki työvoimahakuun jaetaan tälle sivulle ja Yukiconin sosiaaliseen mediaan haun alettua.

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy lisää työvoimasta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tyovoima [at] yukicon.fi

 

Usein kysytyt kysymykset

 

– Onko työvoimalle alaikärajaa?

Työvoimalle ei ole alaikärajaa. Osa tehtävistä on luonteeltaan sellaisia, että niihin voidaan valita vain täysi-ikäisiä.

 

– Järjestetäänkö työvoimalle majoitusta tapahtuman ajaksi?

Valitettavasti emme järjestä Yukiconin puolesta vänkäreillemme omaa majoitus tapahtuman ajaksi.

Yhteystiedot