Yukicon Yukicon

Työvoima

Yukiconin työvoimavalinnat on nyt tehty!

 

Saimme tänäkin vuonna paljon hyviä hakemuksia; enemmän kuin meillä on vapaita työtehtäviä. Tuloksista on ilmoitettu sähköpostitse. Jos et jostain syystä saanut postia, otathan yhteyttä osoitteeseen tyovoima[at]yukicon.fi .

Yukicon on vapaaehtoisvoimin järjestettävä tapahtuma. Jotta conin aikana saadaan rannekkeet vaihdettua, takit narikkaan ja konsolipelit pyörimään, tarvitaan yli satapäinen joukko avustajia. Tekemistä on joka lähtöön yleisestä avustamisesta erikoistehtäviin, joissa vaaditaan tietyn alan kuten valokuvauksen tai esitystekniikan osaamista.

Olisiko vänkäröinti sinua varten? Tapahtuman jälkeen järjestetään työvoiman kiitostilaisuus. Järjestyksenvalvojat saavat myös lämpimän ruoan tapahtuman aikana.

Vänkäreiltä vaadimme reippautta, oma-aloitteisuutta, iloista otetta työhön ja halua tehdä Yukiconista kävijöille unohtumaton tapahtuma. Odotamme vänkäreiltä vähintään 10 tunnin työpanosta tapahtuman aikana. Työ jaetaan useammaksi vuoroksi.

Yukiconin työvoimaksi haetaan Kompassi-järjestelmän kautta.

Usein kysytyt kysymykset

— Mitä tapahtuu, jos minua ei valita työvoimaksi?

Ilmoitamme valinnasta kaikille hakijoille ennen lipunmyynnin toisen vaiheen alkamista. Hylätylle työvoimalle ei varata erillistä lippukiintiötä.

– Onko työvoimalle alaikärajaa?

Työvoimalle ei ole alaikärajaa. Osa tehtävistä on luonteeltaan sellaisia, että niihin voidaan valita vain täysi-ikäisiä.

Ota yhteyttä!