Yukicon Yukicon

Café Aisu

cafe_aisukellonajat

Meidokahvila Café Aisu palaa Yukiconiin!

Café Aisu on palannut maan kamaralle vain huomatakseen, että jokin suuri ja kamalin tragedia on ravistellut Yukiconia. Aisulaisten onkin pitänyt pystyttää Save Point conikävijöiden turvaksi ja stattien resetoimiseksi.

Huomattuaan Yukiconin todellisen tilan Aisulaiset ryhmittyivät ja alkoivat hoitaa nyt taistelukentäksi myllertyneen Kokoustamon kävijöiden healaamista. Pian kävi kuitenkin selväksi, etteivät pelkät supportit riittäisi. Jouduttiin tekemään pikaisia ja kyseenalaisia päätöksiä, jotta kahvilan toimintaa voitaisiin turvata ja jatkaa tehokkaana. Lue koko tarina!

 

Tänä vuonna Café Aisu muuntautuu turvapaikaksi tragedian myllerrykseen ja tarjoaa asiakkailleen hyvän ruuan lisäksi hoivaa ja ehkä hieman jännitystäkin. Aisu palaakin entistä kovemmalla miehityksellä ja meidoja ja butlereita onkin tällä kertaa huimat 21 kappaletta! Tähän väkimäärään mahtuu jos jonkinmoista taistelijaa ja suojelijaa, joten kukaan ei joudu lähtemään nälissään tai ilman palvelua pois kahvilan suojista.junko-nami

Meidojen ja butlerien profiilit on julkaistu! Profiilit löytää Aisuprofiilit-sivulta. Paikan päällä jokaisella Aisulaisella on nimikyltti, jotta Sinun on helpompaa valita oma suosikkisi!

Café Aisun menun ja meidojen ja butlerien profiilit näet sekä netissä, paikan päällä kahvilassa sekä tapahtuman infossa.

 

Cafe Aisun herkkuja voit tulla nauttimaan joko ajanvarauksella, tai jonottamalla paikan päällä. Varaukset tehdään kahvilassa. Otathan kuitenkin huomioon että kahvilan pöytiin mahtuu enintään viiden(5) hengen seurue. Jos seurueesi on isompi, kannattaa varata kaksi pöytää. Kahvilassa on myös yksi isompi pöytä varattavana.

Meidojen ja butlerien kanssa pääsee pelaamaan tavallisten seurapelien lisäksi myös Crash Team Racingia sekä Persona 4 Arenaa.

 

Cafe Aisuun löydät Kokoustamon Cafeteria Piazzalta. Kahvilaan pääset kulkemalla Talvipuutarhan (eli myyntipöytäsalin) Restaurant Buffetin läpi. Saapuessasi Cafe Aisun alueelle sinut otetaan vastaan ja meidosi tai butlerisi vie sinut pöytään.

 

Seuraa Café Aisun tuoreimpia kuulumisia twitterissä @CafeAisu

 

Ota yhteyttä!