Yukicon Yukicon

Aisu 4.0 backstory

Cafe Aisu on palannut maan kamaralle vain huomatakseen, että jokin suurin kamalin tragedia on ravistellut Yukiconia.  Aisulaisten onkin pitänyt pystyttää save point conikävijöiden turvaksi ja stattien resetoimiseksi.

 

Huomattuaan Yukiconin todellisen tilan Aisulaiset ryhmittyivät ja alkoivat hoitaa nyt taistelukentäksi myllertyneen kokoustamon kävijöiden healaamista. Pian kävi kuitenkin selväksi, etteivät pelkät supportit riittäisi. Jouduttiin tekemään pikaisia ja kyseenalaisia päätöksiä, jotta kahvilan toimintaa voitaisiin turvata ja jatkaa tehokkaana.

 

Café Aisun professorit kehittivät yhdisteen joka injektoituna meidoon tai butleriin muuttaisi tämän muotoa ja statteja niin, että ennen supporttina toimineet Aisulaiset pystyisivät nyt toimimaan tankkeina ja dps:inä.

 

Kokeiluissa ilmenneitä sivuvaikutuksia ei ehditty enää korjaamaan, vaan tilanne vaati toimintaa tai tukikohta olisi tuhoutunut. Vasta kun koeyksilöt oli valittu ja yhdisteet annettu, kävikin ilmi että sivuvaikutuksena kasvavien nallenkorvien ja -häntien lisäksi aine aiheuttaa myös eriasteista arvaamattomuutta sille altistuneissa.

 

Tämän seurauksena Café Aisussa voikin törmätä kahteen erityyppiseen meidoon ja butleriin: Kävijöitä ja kahvilaa hoitaviin mediceihin ja ulkopuolisilta (muttei aina itseltään) suojeleviin taistelunalleihin. Medicit kuitenkin pitävät nallet aisoissa parhaansa mukaan joten kävijöiden ei tarvitse huolehtia turvallisuudestaan kummankaan läsnäollessa.

Ota yhteyttä!