Yukicon Yukicon

Taidekuja

Taidekujalta löytyy käsitöiden, piirtämisen ja muun taiteen harrastelijoita, jotka haluavat myydä ja esitellä töitään Kokoustamon tiloissa. Taidekujan tilana toimii viime vuosilta tuttu 103A. Myynnissä tulee olemaan itse tehtyjä piirustuksia, käsitöitä ja fanitaidetta. Taidekuja on auki lauantaina 10-19 ja sunnuntaina 10-16.

 

Klikkaa kuvaketta nähdäksesi lisää! Tänä vuonna taidekujalta löytyy:

Lauantaina

 

Huopa & Nuupu

Pöydänpuolikkaaltani löytyy avaimenperiä ja muuta tilpehööriä printtituotteita unohtamatta vahvalla fanart-painotteella. Erityisen lähellä sydäntä ovat tällä hetkellä Ensemble Stars ja Houseki no Kuni, mutta paljon muutakin löytyy!

Pöydänpuoliskoltani löytyy jos jonkinlaista pääasiassa animeaiheista tavaraa, mm. printtejä, charmeja, kirjanmerkkejä ja tarroja. Pidän kirkkaista valaistuksista ja pehmeistä väreistä, mikä näkyy töissäni. Tervetuloa!

  &  

 

Jansku & velvetmlk

Pöydältämme tulee löytymään erilaisia k-pop-painotteisia tuotteita. Valikoima koostuu mm. printeistä ja korteista, tarroista ja muusta jännittävästä! Tule käymään katsomassa mitä kiintoisaa sinulle löytysi!

 & 

 

Anni Meri H.huhu

Pöydästäni löytyy anime- ja peliaiheisia printtejä sekä tarroja.

 

Angel Fawn

Angel Fawnin pöydältä löydät kauniita ja omaperäisia koruja sekä asusteita💞

Forabeat

Pöydältäni tulet löytämään suuren valikoiman eri BTS-aiheisia printtejä, avaimenperiä ja tarroja. Mahdollisesti myös muuta kpop-aiheista arttia luvassa!

 

Em & Toolayo

Moi! Piirtämisestä ja  lukemisesta intohimoinen nuori. Rakastan piirtä lempi hahmojani tai vain muuten piirtää ihmisiä. Minun pöydältä löydät fanarttia ja jotain originaaliakin!

Hei, olen sarjakuvista, peleistä ja elokuvista kiinnostunut nuori taiteilija joka nauttii erilaisten hahmojen (varsinkin eläinten) piirtelystä. Pöydältäni löydät sekä fanarttia, että original arttia itse-keksimistäni hahmoista.

 & 

 

Poisonpineapple

PoisonPineapplen pöydästä löytyy erittäin laaja valikoima uniikkeja hartsi ja polymeerimassa koruja – fantasiamaisista cameo kaulakoruista ällösöpöihin pimeässä kiiltäviin alieneihin. Mukaan mahtuu myös erillaisia fanart teemaisia koruja. Lisäksi luvassa myös postikortteja, printtejä sekä muita jännittävyyksiä. Yukiconissa tavataan~!

 

Nobori & Shinju

Pöydällä tullaan myymään tarroja, printtejä, sekä charmeja mm. animesta ja japanilaisista peleistä. Tulkaa tutkimaan tarjontaa ja jutustelemaan!

Pöydältä löytyy lähinnä fanarttia animeista ja peleistä pienikokoisten printtien sekä tarrojen muodossa!

  & 

 

Maron

Heippa, olen Maron ja tulen myymään julisteita monenlaisista fandomeista, sekä jokunen originaali työ. Otan myös vastaan tilauksia, niistä voi olla saman tien yhteyksissä. Tervetuloa! : )

Tikkilanka

Luvassa värikästä fanitaidetta ja astetta synkempiä originaaliprinttejä. Valikoimasta löytyy lähinnä erikokoisia printtejä ja tarroja, sekä tarrapaketteja. Fanitaidepuolella saatavilla tuotteita sarjoista kuten Dragon Age, JoJo’s Bizarre Adventure, Haikyuu!! ja Mob Psycho 100. Saa tulla moikkaamaan!

 

Usva & meioiro

Pöydältämme löytyy paljon erilaisia tarroja, printtejä ja charmeja, niin originaaleja kuin fanarttiakin, mm. Pokémonista, My Hero Academiasta ja JoJosta!

 

Ainohana & riddlerwar

 

Virhevara & bitty

Tatuointitaiteilijaksi tähtäävä uivelo jonka ”takaportti” vaihtoehto on alpakkapaimen Italian vuoristoon.Yrittää täyttää merkityksetöntä olemassaoloa lukemalla, matkaamalla ja silittämällä elukoita.

Artisti, jonka sydäntä lähellä on elektroniikka, useat länsimaiset ja japanilaiset sarjat, sekä opiskelu. Nauttii uusiin ihmisiin tutustumisesta ja asioiden hypettämisestä.

 

 

Cattu

Tarroja, printtejä, charmeja originaaleista hahmoista sekä pelistä Final Fantasy XIV. Myös jonkin verran fanarttia animesta.

 

Emma & Daxratchet

22v taideopiskelija. Kiinnostuksen kohteet sekä digitaallinen, että perinteinen taide.

 

Woosome

Pöydästäni löytyy tuotteita moneen makuun, fandomeista ( esim. Overwatch, Supernatural) originaaliin. Printtejä, charmeja, tarroja ja muuta pikkukivaa. Tule tutustumaan ja moikkaamaan pöydälleni!

 

Shinon/Nina Pommelin

Olen tamperelainen taiteilija ja teen sekä digitaalista että traditionaalista taidetta pääasiassa fantasia- ja eläinaiheista. Teen myös monenlaista fanarttia (esim. peleistä kuten Pokemon, Overwatch). Myyn taidettani erilaisina printtituotteina, esim. kirjanmerkkeinä, eri kokoisina taideprintteinä sekä kirjaksi kootussa muodossa. Myyn myös originaaleja maalauksia.

 

Niicchan

Teen harrastuksena omaksi ilokseni erilaisia fantasia- ja eläinnukkeja, sekä patsaita ja figuureja massasta. Pöydältäni löydät joukon kaikenlaisia otuksia jotka odottavat pääsyä uuteen kotiin. Tervetuloa jutustelemaan ja silittelemään otuksiani! 🙂

 

Monsterbunbun

Myymme söpöja J-muoti tyylisiä koruja, pinssejä sekä avainkoruja. Kaikki tuotteet ovat käsintehtyjä Espoossa käyttäen hartsia ja mm. erilaisia metalliosia. Kuvia ja lisätietoa löytyy Instagramista sekä Facebookista! Teen myös tilaustöitä! ^-^

  

 

Atlas/Hollow Crown Wetworks

Helyjä ja taikakaluja, tomua ja terästä, koottuna kaikista unohdetuista kolkista.

 

 

 

Sunnuntaina

 

Impopentti

Myyn tietokoneella ja käsin piirettyä fanarttia ja originaaleja töitä printteinä, postikortteina, avaimenperinä ja tarroina. Suurin osa töistä sisältää söpöjä tyttöjä animeista ja peleistä <3

 

Outo – Queer Kollektiivi

Olemme kolmen queer-feministin joukko, joka muodostuu jäsenistä H-p Lehkonen, Apila Pepita ja Sara Valta. Päämääränämme on levittää suomalaista queersarjakuvaa ja luoda sille mahdollisuuksia sekä kotimaassa että ulkomailla. Julkaisemme töitämme, joissa käsitellään erilaisia  näkemyksiä sukupuoleen ja seksuaaliseen identiteettiin sekä netissä että painettuina julkaisuina.

 

Virigus & Fuugis

Kuuluuko estetiikkaasi kukkakoristeiset kallot tai kenties karmivat taideteokset? Tule käymään pöydällämme sunnuntaina katselemassa tarjontaamme tai vain moikkaamassa! Originaalien sekä fanitaiteiden lisäksi löydät pöydältämme tarroja, hirvenluusta valmistettuja koruja, magneetteja, sekä käsin veistettyjä kristallisaippuoita!

Jos suloiset eläinvauvat tai fantasia teemaiset kuvitukset ovat mieleesi, tule piipahtamaan pöydällämme sunnuntaina! Originaali ja fanitaide printtien lisäksi myyntiin tulossa mm. tarroja, pinssejä ja jokunen avaimenperäkin.

  & 

 

Nora B & Syssy

Olen Nora, Oulusta alkujaan oleva graafinen suunnittelija ja kuvittaja. Jaan pöydän ystäväni Syssyn kanssa ja minulla on myynnissä vesiväri- ja mustetöistä teetettyjä söpöjä kortteja, tarroja, sekä mahdollisesti muuta pientä kivaa 🙂

Olen kuva-artesaani ja tarjontaani kuuluu sarjakuvamaisella otteella työstettyjä eläinaihesia printtejä sekä kortteja. Pöytäni jaan yhdessä ystäväni Noran kanssa. Tervetuloa! 🙂

 

Valhalla & Ainoe

Valhalla ammentaa inspiraatiota töihinsä niin eläimistä, luonnosta kuin hyvistä peleistä ja sarjoista. Tuotteita löytyy perinteisistä printeistä ja tarroista luisiin koruihin ja tekstiilikäsitöihin, ja aihepiireinä toimivat originaalien töiden ohella muun muassa Overwatch, One Punch Man ja Mob Psycho.

Suupielen hymy, palavat värit tai naseva tunnelma – Linnea piirtää kuvatakseen median hahmoja ja tarinoita omasta näkökulmastaan. Varsinkin tällä hetkellä sydäntä lähellä ovat Overwatch, Star Wars ja Doctor Who. Linnea tarttuu mieluiten lyijykynään, ja tuotevalikoima
koostuu lähinnä printeistä.

 & 

 

Koebidama & Seninni

Animaattoriksi pyrkivä lurjus Etelä-Pohjanmaalta. Arvostan outoja kujelluksia, joten tältä pöydältä löytyy mm. jojoa ja muita satunnaisesti tunnettuja tai vähemmän-tunnettuja sarjoja.

Taiteilijan alku jonka pöydältä löytyy niin originaalia kuin myös fanarttia ja tarroja eri sarjoista, mm. Jojosta ja HxH:ta.

 & 

 

Jamzenn & Berneri

Olen Jamppa, tällainen konseptitaiteilijan alku Kouvolasta jota inspiroi kaikkein eniten fantasia, sci-fi, luonto ja roolipelit. Meikäläisen puolelta pöytää tulee löytämään lähinnä fanitaideprinttejä sekä jotain muuta pientä ja kivaa kuten tarroja ja postikortteja. Tule rohkeasti moikkaamaan!

Olen Bern, tällainen pieni vihreä papu joka imee inspiraationsa eläimistä ja luonnosta. Pyrin tekemään ja myymään paljon originaalia taidetta ja kuvitusta, mutta pöydältä löytyy minun puoleltani myös joitain fandomjuttuja. Koirakoiran faneille on tulossa myös uutta materiaalia! Tule ihmeessä kysymään myös tilaustöistä, jos tyylini miellyttää.

 & 

 

GeistVirus & Pauliina Mustola

Pahan kaksikko saapuu nyt yhdessä ensimmäistä kertaa Yukiconiin! Saatavilla on fanart tuotoksia eri peleistä, kuten Overwatchista ja Õkamista, ja originaali töitä omista räväköistä ja mystisistä mielenkiinnon kohteistamme mm. taideprintteinä, tarroina, pinsseinä ja kangaskasseina. Tervetuloa tutustumaan ja ihmettelemään!

 & 

 

MacUaine & Loihtuja

Olemme molemmat turkulaisia animaattoreita, jotka rakastavat kaikenlaisia pelejä ja animaatioita. Myyntituotteistamme löytyy erikokoisia printtejä, tarroja ja muuta mukavaa. Töidemme sisältö vaihtelee fanitaiteesta omiin henkilökohtaisiin teoksiin, joiden aiheet liikkuvat usein elämän ja tuonpuoleisen rajamailla.

 

Elontaival

Hei! Olen kuvataiteen opiskelija ja kuvittaja pohjoisesta, ja vapaa-ajallani kierrän coneja. Myyn kujalla sekä animen fanarttia että länsimaisempaakin taidetta vanhemmista fandomeista kuten Sherlockista ja Hannibalista. Valikoimista löytyy esimerkiksi laajasti pinssejä ja tarroja perinteisten printtejen lisäksi.

 

Kata & Anairidh

Siilejä! Pokemoneja! Söpöjä eläinhahmoja! Katan taidekujapöytä tarjoaa tätä ja paljon muuta! Originaalitaiteen lisäksi edustettuna on parikymmentä eri fandomia aina japanilaisista animesarjoista nostalgisiin ysäripiirrettyihin. Käys moikkaamassa!

Parantumaton kolajuomaholisti Ana piirtää pääasiallisesti originaaleja realistisia koiraeläimiä, mutta pikkuhiljaa myös erilaiset fandomit (Okami, Hero Academia, Voltron…) ovat päässeet kujapöydälle.

 & 

 

Lilielle

Hei! Olen taidekujalla ensikertalainen. Valikoimani koostuu suurimmaksi osaksi fanartista, joukossa mm. Final Fantasy XV, Overwatch ja World of Warcraft 🙂 Tervetuloa tutustumaan!

 

Kisuette

Pöydältäni löytyy söpöjä kissa-aiheisia kauhukuvatuksia sekä videopelifanarttia printtien, maskottien ja tarrojen muodossa.

 

AlmondFeather & Vieroksuja

Pääasiassa tarroja ja printteja eri fandomeista ja jotain originaaliakin seasta löytyy.

Pöydästäni tulet löytämään printtejä, tarroja ja pinssejä eri fandomeista kuten Gravity Falls, Rick and Morty, Supernatural ja Steven Universe. Pieniä yllätyksiä mahtuu myös joukkoon joten pidä silmät auki.

 & 

 

Aquariumprincess23 & seiloriasu

 

Kayliac

Character design& Color researcher.

 

Mabel

 

Kiiwii & Lapirin

 

Carusti & Endrae

Fanitaidetta monesta eri fandomista, tuotteina mm: printtejä ja tarroja.

Paljon erilaisia printtejä, charmeja ja pinssejä, erityisesti videopelipainotuksella.

 & 

 

Izmorozarts

Olen Izmoroz, aivan liikaa piirtämistä harrastava graafikko Helsingistä. Pöydältäni löydät kaikkea sarjakuvasta taidekirjaan, ja erikokoisista printeistä avaimenperiin. Edustettuna löytyy niin omaa originaalia taidettani kuin fanarttia moneen makuun (esim. Dishonored, Voltron, Steven Universe). Teen myös mieluusti tilaustöitä paikan päällä. Tulkaa rohkeasti moikkaamaan!

 

Zuune & Kunel

Tuotteisiimme kuuluu kaunis kaarti kaikenlaista pientä ja miellyttävää, mm. kortteja, charmeja, magneetteja ja tarrapaketteja. Lämpimästi tervetuloa!

 & 

 

 

 

 

Tervetuloa!

 

Voit lähettää taidekuja-aiheiset kysymykset osoitteeseen taidekuja [at] yukicon.fi 

Yhteystiedot