Yukicon Yukicon

Taidekujahaku

Täytä alla oleva lomake ja lähetä se 20.10.2017 mennessä, jotta pääset osallistumaan. Portfolio lähetetään linkkinä, joten varmista, että portfolion linkki toimii. Yhteen pöytään pääsee maksimissaan kaksi taiteilijaa, joten jos aiot ilmoittautua kaverisi kanssa, täytä molempien tiedot hakemuksen kenttiin. Taidekujalaiset valitaan 1.11.2017 ja päätös tulee samana päivänä sähköpostitse. Jos pääset taidekujalle, voit varata pöydän maksun ohella myös itsellesi rannekkeen. Voit varata joko koko viikonlopulle tai yhdelle päivälle rannekkeen. 

Tapahtumaranneke on pakollinen taidekujamyyjille. Heidän, joita ei valita taidekujalle, täytyy ostaa oma rannekkeensa.

Yukiconin taidekujavastaava ja muut Yukiteasta ilmoittautuneet valitsevat taidekujalaiset kyvyn perusteella. Molemmille päiville otetaan myös 5 aloittelevaa taiteilijaa

  • Portfolio voi olla esimerkiksi Imgur-galleria, Dropbox-kansio, Tumblr-postaus tai suuri, selkeästi jäsennelty kuva. Portfoliossa pitää näkyä vähintään 3 teosta, joista ainakin yksi voisi olla myyntituote Yukiconin taidekujalla. Maksimimäärä on 7 teosta.
  • Kuinka kauan olet piirtänyt, missä olet myynyt teoksiasi, näyttelyt...
  • Etu- ja sukunimi, mahdollinen nicki/taiteilijanimi, syntymävuosi, sähköpostiosoite, onko myynyt ennen taidekujalla, linkki portfolioon.
  • Jos sinulla on kysymyksiä hakuun tai muuten taidekujaan liittyen, laita sähköpostia osoitteeseen taidekuja [ät] yukicon.fi

  • Rekisteriseloste
Yhteystiedot