Yukicon Yukicon

Valitettavasti, joudumme perumaan Pyryconin

Suruksemme joudumme ilmoittamaan, että Pyrycon on peruutettu. Tiedämme tämän tulevan monelle ikävänä uutisena. Olemme pahoillamme, emmekä me järjestäjät itsekään ole iloisia tästä lopputuloksesta.

Valitettavasti, Pyryconin kaltaiselle tapahtumalle ei ollut riittävää kysyntää. Yliarvioimme Pyryconin kaltaisen tapahtuman kysynnän sekä tarpeen. Tai sijoitimme sen väärälle päivälle. Tai riittämätön mainonta, vaikka ohjelman vähäisyyden johdosta mainostettavaa ei paljon ole ollut.

Joka tapauksessa, emme tämänhetkisillä resursseilla pysty Pyryconista järjestämään niin hyvää tapahtumaa kuin kävijämme ansaitsevat. Halusimme tarjota hyvän tapahtuman kävijöillemme, mutta emme usko pystyvämme siihen nykyisellä lipun ostaneiden sekä ohjelmatarjousten määrällä. Alhaisen lipunmyynnin takia myös perjantain vuokrakulun vajaus näkyisi vapaaehtoistyöntekijöiden tarpeiden huolehtimisessa, sekä mm. Yukiconin palkinnoissa, sekä pukuhuoneiden tarpeissa.

Ymmärrämme Pyryconiin jo lipun ostaneiden olevan harmissaan tästä, olemmehan päättäneet peruuttaa heidän kovasti odottamansa tapahtuman.

Lähetämme lähipäivinä kaikille Pyryconiin lipun ostaneille sähköpostitse ohjeet, miten pyytää rahat takaisin tai päivittää Pyrycon- lippu Yukicon-lipuksi.

Jos olet ostanut Pyryconiin lipun mutta et ole saanut sähköpostia, otathan meihin yhteyttä osoitteessa pyryconliput [at] yukicon.fi.

Kaikki Pyryconiin tarjotut ohjelmat liitetään Yukiconin ohjelmistoon, ja Yukiconin selkeästi rajummat ohjelmat merkitään K15 merkinnällä. Yukiconissa ei ole K18 ohjelmaa, mutta ilmoitamme selkeästi, mikäli jokin ohjelmamme saattaa olla sopimaton nuorelle tai herkälle kävijälle.

Yukicon itsessään säilyy kaksipäiväisenä, ja nettilipunmyynti alkaa 9.12.2016 klo 18.00 Kompassissa. Suosittelemme olemaan tarkkana ja täsmällisenä myynnin kanssa, nettilipunmyyntimme on aina myynyt loppuun erittäin nopeasti. Tämä on viimeinen lipunmyyntimme ennen tapahtumaa, eikä lippuja myydä enää ovella, jos liput myyvät nettikaupassa loppuun. Kun liput on myyty, niitä ei ole mahdollista enää saada lisää.

Ja vielä kerran, olemme hyvin pahoillamme Pyryconin peruuttamisesta. Jos tulevaisuudessa kysyntä kasvaa saatamme harkita Pyrycon-tyyppisen tapahtuman järjestämistä uudestaan.

Yhteystiedot