Yukicon Yukicon

Esteettomästi Yukiconissa!

Saapuminen

Avustajaranneketta noutaessa voit tulla suoraan jonon ohi. Rannekkeesi saat järjestyksessä viimeiseltä tiskiltä. Avustajarannekkeen noutajaa saatetaan pyytää todistamaan tehtävänsä rannekkeen luovuttamiseksi. Saat tämän saman ohjeistuksen lipunvaihdosta ja myöhemmin tarvittaessa infotiskiltä pääaulan portaiden luota.

Paikkaliput

Erityisiä paikkalippujärjestelyjä tarvitseville(esim. pyörätuolilla kulkevat henkilöt) on varattu erikseen omat, määrätyille paikoille ohjaavat paikkalippunsa. Mainitsethan pyörätuolipaikan tarpeesta paikkalippua noutaessasi!

Kahdessa auditoriotilassa (tilat 208 sekä 201) on nousevat katsomot. Tällaisissa tiloissa esteetönkulku on mahdollinen alimmalle riville, jonka laitaan esteetöntä kulkua kaipaavan on helppo jäädä ohjelmaa seuraamaan. Näitä tiloja lukuun ottamatta ovat kaikki tilamme esteettömiä.

Tilat ja kulku

Inva-WC:t löytyvät pääaulasta, hotellin ala-aulasta sekä kolmanteen kerrokseen vievän hissin läheltä. Kaikki nämä on myös merkattu karttaan.

Kulku kolmanteen kerrokseen täytyy toteuttaa kahdella hissillä kerros kerrallaan. Toiseenkerrokseen vieviä hissejä löytyy hotellin ala-aulasta sekä Kokoustamon pääaulasta. Toisesta kolmanteen kerrokseen vievä hissi löytyy auditorio 201:n aulasta. Nämä on kaikki merkattukarttaan ja myös meidän henkilökuntamme opastaa teitä mielellään.

Kuvauspisteelle kulkiessa matkalla on pieni portaikko, jonka pääsee nousemaan pyörätuolihissillä.

Kokoustamon tilat ovat paikka paikoin täynnä kapeita käytäviä, jotka saattavat ruuhkautua. Näistä erityisesti myyntipöytäsali kerää usein huomattavan väkimäärän, ja siellä liikkuminen voi olla haastavaa. Parhaiten edellä mainitun ruuhkan välttää käymällä myyntipöytäsalissa aikaisin aamulla tai suosittujen ohjelmien, kuten cosplay-kilpailun aikaan.

Kysyttävää? Huolia? Laita sähköpostia osoitteeseen yukicon@yukicon.fi, niin selvitetään!

1. krs
2. krs 3. krs

Yhteystiedot