Yukicon Yukicon

Through the Looking glass -iltaosio / Hellocon + Yukicon

looking-for-alice
Selviytymiseen tarvitsee hyviä kumppaneita ja koska conien välinen yhteistyö on parasta, Hellocon ry ja Yukicon ylpeinä kutsuvat Yukiconin kävijät jatkoilemaan Looking for Alice-tapahtuman Through the Looking glass -iltaosioon!
Through the Looking glass bileet eivät ole mitkä tahansa iltabileet vaan tapahtumassa on todella huikeita esityksiä ja hurja alternative muotinäytös! Luvassa on myös Japanilaisen visual kei duo:n Brilliant Kingdom:in mukaansa tempaava konsertti! Through the Looking glass-bileiden suositusikäraja on K-16 ohjelman luonteen vuoksi. Tarkemmat ohjelmatiedot ja aikataulu julkaistaan pian.
Näitä jatkoja et halua missata joten osta siis lippusi ennakkoon Looking for Alice tapahtuman lippukaupasta!
Yukiconin kävijät sekä työvoima saavat lipun ennakkoon ostettuna alennettuun 10€ hintaan! Näytä myös Yukicon rannekkeesi tai työvoima badgesi ovella. Bileet ovat kulttuuriareena Glorialla, Pieni Roobertinkatu 12.
Lisää tietoja tapahtumasta:
Yhteystiedot