Yukicon Yukicon

Kirpputori on nyt auki!

Kirpputori on täällä taas!

Onko kaapissasi ylimääräistä mangaa, animea tai pelejä? Pyöriikö sänkysi alla fandom-pehmoleluja pölyttymässä tai olisiko aika etsiä uusia figuureja hyllyn päälle? Yukiconissa palveleva kirpputori auttaa!

Kirpputorin työntekijät hoitavat tavaroiden näytilleasettelun ja myynnin, eli tavarantoimittajien tarvitsee vain tuoda tuotteensa kirpputorille ja käydä sitten tapahtuman lopuksi hakemassa myyntivoittonsa sekä myymättä jääneet tavarat. Tavaran tuominen kirpputorille on maksutonta, eli Yukicon ei nakerra pöytämaksun tai provision kokoista palaa tuotoistasi :3

Käytössämme on muiltakin conikirppiksiltä tuttu Kirppu-järjestelmä. Tuotteiden lisäämiseen Kirpun järjestelmään tarvitaan Kompassi-tunnukset.

Kirpputori toimii seuraavasti:

  • Myytävät tuotteet kirjataan Kirppuun etukäteen, yksi kerrallaan.
  • Myytävien tuotteiden hintalaput tulostetaan paperille.
  • Myytäväksi tulevat tuotteet tuodaan kirpputorille lauantaina alkaen klo 9:00 tai kirpputorin aukioloaikana.
  • Kaikki myytäväksi tulevat tavarat viivakoodiskannataan kassalla ennen kuin ne laitetaan myyntipöydille. Tuotteet skannataan uudestaan, kun ne ostetaan tai tapahtuman lopuksi.
  • Myyntituotot ja jäljelle jääneet tavarat voi hakea koska vain kirpputorin aukioloaikana, tai sunnuntaina klo 15:00-17:00

Tavaroiden rekisteröiminen kirpputorille on nyt auki! Ohjeet sekä rekisteröiminen löytyy täältä.

Huom! Tuotteiden ilmoittaminen kirpputorille sulkeutuu 15.2.2017 klo 23:59.

Kirpputori on ostajille avoinna lauantaina 11:00–19:00 sekä sunnuntaina 9:00–15:00. Tavaroita voit tuoda kirpputorille lauantaina klo 9:00 alkaen ja kirpputorin aukioloaikoina. Tavaransa ja voittonsa voi myös hakea pois koska tahansa kirpputorin ollessa auki, ja sunnuntaina klo 15:00–17:00.

 

xo, Kirppistiimi

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä kysymyksesi osoitteeseen kirpputori [at] yukicon.fi

Yhteystiedot