Yukicon Yukicon

Uutisia kirjepuluilta

Saamme innokkain mielin toivottaa tervetulleeksi ensi talven Yukiconiin kaksi kunniavierasta, jotka saapuvat Japanista saakka meitä ilahduttamaan. Vieraaksemme saapuu pelintekijä, Hato Moa ja kuvittaja-hahmosuunnittelija Damurushi! He ovat yhdessä luoneet mm. Hatoful Boyfriend -pelin, ja ovatkin nyt innoissaan tulossa tapaamaan pelin suomalaisia faneja.
 
Hatoful Boyfriendin koko pitkä versio on julkaistu Japanin ulkopuolella vuonna 2014 ja saanut erittäin myönteisen vastaanoton. Peli luokitellaan indi-, anime-, sekä deittailusimulaattoripeliksi. Pelistä on tällä hetkellä julkaistu Steamissä kaksi versiota ja Holiday star -lisäosat.  Linkki Steamiin.  
Pelin johdatus Steamissä:

”Congratulations! You’ve been accepted as the only human student at the prestigious St. PigeoNation’s Institute, a school for talented birds! Roam the halls and find love in between classes as a sophomore student at the world’s greatest pigeon high school. Finding happiness won’t be easy, but it’s not all academic – there’s always time for a little romance in this delightful remake of Hato Moa’s popular visual novel / avian dating sim Hatoful Boyfriend! 

Please Note: No birds were hurt in the making of Hatoful Boyfriend. In fact, many found love. ”

 

 

Yhteystiedot