Yukicon Yukicon

Jouluskaba!

Juhlavuoden kunniaksi haluamme järjestää jouluisen kilpailun, josta palkintona voittajalle lähtee lippu Yukiconiin helmikuussa!

 

Kunniavieraita kunnioittaen kilpailun teemana on tällä kertaa linnut.

Piirrä, valokuvaa, kirjoita tai tee vaikka kollaasi tai sarjakuva linnuista; voit esimerkiksi kirjoittaa, piirtää, tai valokuvata tarinan lintujen joulunvietosta, suunnitella kokonaan uuden lintulajin piirtäen tai kirjoittamalla lajikuvauksen. Voit esimerkiksi luoda oman Hatoful Boyfriend-hahmon, tai mitä ikinä vain keksitkään! Mikäli itsenäisyys ei ole vielä keittänyt yli, voit myös tehdä lintujen täyteisen Suomi 100 -taidetekoksen.

Tärkeintä on kuitenkin teeman välittyminen ja kekseliäisyys!

 

Huomioithan, että työn tulee olla alusta asti itsesi suunnittelema ja toteuttama.

 

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä työsi meille 6.-31.12 välisenä aikana ohessa olevalla lomakkeella. Voittaja sekä työ julkaistaan tällä sivulla ja somekanavillamme 6.1, ja häneen ollaan yhteydessä sähköpostitse. Kuittaamme osallistumisesi viimeistään 5 päivän kuluessa työn saapumisesta.

 

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit ottaa rohkeasti meihin yhteyttä somessa tai sähköpostitse tiedotus [at] yukicon.fi.

Yhteystiedot