Yukicon Yukicon

Jouluskaba!

Juhlavuoden kunniaksi haluamme järjestää jouluisen kilpailun, josta palkintona voittajalle lähtee lippu Yukiconiin helmikuussa!

 

Kunniavieraita kunnioittaen kilpailun teemana on tällä kertaa linnut.

Piirrä, valokuvaa, kirjoita tai tee vaikka kollaasi tai sarjakuva linnuista; voit esimerkiksi kirjoittaa, piirtää, tai valokuvata tarinan lintujen joulunvietosta, suunnitella kokonaan uuden lintulajin piirtäen tai kirjoittamalla lajikuvauksen. Voit esimerkiksi luoda oman Hatoful Boyfriend-hahmon, tai mitä ikinä vain keksitkään! Mikäli itsenäisyys ei ole vielä keittänyt yli, voit myös tehdä lintujen täyteisen Suomi 100 -taidetekoksen.

Tärkeintä on kuitenkin teeman välittyminen ja kekseliäisyys!

 

 

Onneksi olkoon, lippu Yukiconiin 2018 lähtee taiteilijalle nimimerkillä ’minnalabanana’! 

 

Voittoisa työ on tämä maaginen kuva tunturipöllöstä.

”Uuden vuoden kunniaksi syntyi Sylvia, joka on suuri Harry Potter-fani ja haluaa itsekin oppia taikomaan. Hänen lempi ryhmänsä on Korpinkynsi, vaikka onkin höppänämäisyydeltään enemmän Puuskupuhvilainen. Hän pitää silmälaseja, koska haluaa oppia lukemaan riimuja, muttei vain näe kunnolla, koska on pöllö. Sylvialla on kainalossaan aina mukana kirja, jonka Sylvia luulee olevan jonkin sortin muinaistaikakirja, vaikka se onkin kokoelma lasten tarinoita.”

 

”Kokonaisuudessa työhön meni n. 5 tuntia ja 10 minuuttia, pikkuveljen kanssa kinaamiseen, tulisiko taikapilven olla pinkki vai vihreä.”

 

Onnittelut voittajalle ja suurkiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!

 

 

Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse.

Yhteystiedot