Yukicon Yukicon

Cosplay-kisojen väliajan ottaa haltuun PUREmode!

Yukiconin lauantain cosplay-kisoissa unohtumattomasta väliaikashow’sta vastaa tanssiryhmä PUREmode! Jäsenet Linni, Omi, Mia, Nana ja Taha ovat valmistelleet näyttävän esityksen Yukiconin kävijöille. (Myös kuudes jäsen Anni on paikalla Yukiconissa, mutta tällä kertaa toisissa tehtävissä!) Luvassa on niin vakavampaa menoa kuin energistä tykitystäkin. PUREmoden tanssista pääsee nauttimaan myös lauantain avajaisissa, tule siis ajoissa paikalle!

 

 

Street-henkinen odottemita-ryhmä PUREmode treenaa aktiivisesti Helsingissä. Tanssiryhmä on esiintynyt aikaisemmin muun muassa Cosplayn SM-kisoissa, kahdessa Tracon Dance Medleyssa sekä Desuconin iltabileissä kesällä 2017.

Voit tutustua PUREmoden tansseihin Youtubessa ja seurata tanssiryhmää Twitterissä, Instagramissa tai Facebookissa @PUREmodeFI, niin saat pieniä maistiaisia tulevasta esityksestä!

 

Yhteystiedot