Yukicon Yukicon

Lisää lippuja myyntiin!

Missasitko lipunmyynnin? Ei hätää, sillä lippuja on tulossa lisää!

Niin monet harmistuivat Yukiconin loppuunmyynnistä, että päätimme laskea viimeisetkin Kokoustamon neliösenttimetrit ja saimme kuin saimmekin taiottua vielä muutaman lipun myyntiin, jotta mahdollisimman moni pääsisi näkemään Yukiconin maagisen valtakunnan. Toimikaa ripeästi, sillä lippuja ilmestyy Kompassiin vain 60 kpl.

 

Extralipunmyynti aukeaa Kompassissa keskiviikkona 7.2.2018 klo 18.

Päivitämme linkin Kompassiin lipunmyynti-sivulle sekä somekanavillemme lipunmyynnin auetessa.

 

Vältättehän ystävällisesti käyttämästä Microsoftin sähköpostiosoitteita tilauksissanne, sillä järjestelmä ei ole toiminut palvelimen osoitteiden kanssa odotetusti. Ongelmatilanteissa ottakaa yhteyttä liput[at]yukicon.fi.

 

 

Toivottavasti viimeisetkin saavat nyt lippunsa, nähdään Yukiconissa!

Yhteystiedot