Yukicon Yukicon

Café Aisu nyt myös Asiconissa!

Yukiconista tuttu meidokahvila Café Aisu tulee nyt ilahduttamaan myös Asiconin kävijöitä 21.4! Tällä kertaa Aisun teemana oli Yukiconin Magic Kingdom-teemaan pohjautuen maaginen kuningaskunta, ja sama teema nähdään myös Asiconissa. Vieraillessasi Café Aisussa saatat siis kohdata niin kuninkaallisia kuin taikaolentojakin! Kuninkaallisessa kokoonpanossa näette muutaman ennestään tutun Aisulaisen, ja muutaman aivan uuden kasvon! Meidoprofiilit julkaistaan myöhemmin Asiconin omilla sivuilla.

Päivällä Aisu pyörii perinteisenä meidokahvilana kakkuineen ja soda floatteineen, mutta illemmalla pääsette nauttimaan myös maagisia drinkkejä meidojen ja butlereiden tarjoilemina k-18 iltabileissä. 

 

 

 

Asiconiin pääette tutustumaan täältä!

Yhteystiedot