Yukicon Yukicon

Uusi turva sanoo moikka!

Moikka!

emma

Olen Emma ”Feryaran” Uronen, ja Yukiconin tämän vuoden turvallisuusvastaava.
Olen vastaavana tänä vuonna ensimmäistä kertaa koskaan, mutta kiitos Yukitean tarjoaman tuen ei minullakaan ole huolen häivää. Normaalielämässäni olen ravintolakokki, mutta teen myös satunnaista järjestyksenvalvojan työtä.

Yukicon ei tapahtumana ole ollut minulle koskaan erityisen tuttu, vaan olen painottunut harrastamisessani enemmän hieman eriteemaisten tapahtumien suuntaan.  Toisaalta tämän vuoden teema innostaa itseänikin, sillä olen innokas pelaaja (ja sitäkin innokkaampi pelaamisen katsoja).

Yukicon on ehtinyt vuosien varrella kehittyä varsin suureksi, mutta turvallisuuden kannalta se ei meille tuo suurta haastetta. Asiakaskuntamme on luotettavaa kuin kallio, ja siksi uskallankin luvata teille tänä vuonna vain entistäkin positiivisempaa asiakaspalvelukokemusta minun ja alaisteni taholta. Erityisesti minun työni tekee helpoksi se, että jokainen lukee tapahtuman järjestyssäännöt ennen paikalle tuloa. Niissä ei ole suuria ihmeitä, vaan noudatamme suurimmilta osin maalaisjärkeä. Jos jokin jää painamaan mieltä, ovat kysymykset ja ihmettelyt ehdottomasti toivottuja!

Minulle con-järjestyksenvalvonta on ensisijaisesti asiakaspalvelua. Emme ole paikalla olemassa ikäviä, vaan pyrimme sen sijaan tarjoamaan jokaiselle teistä tapahtuman, jossa teidän on hauskaa, mukavaa ja turvallista olla. Oli tarpeenne ja hätänne mikä vain, me osaamme todennäköisesti auttaa! (Ja jos me emme osaa, niin osaamme aivan varmasti ohjata teidät infoon apua etsimään.)

 

Yhteystiedot