Yukicon Yukicon

Lisäys järjestyssääntöihin: Ei sotkevaa verta tai glitteriä

“Sotkevien aineiden (esim. veri, tahmeaksi jäävä tai hilseilevä tekoveri sekä glitter) käyttäminen ja levittäminen on tapahtumapaikalla ehdottomasti kiellettyä.”

Vaikka olemmekin selvitymistapahtuma, tahdomme pitää tapahtumapaikan siistinä. Siisteydellä kävijät välttyvät ikäviltä tahroilta vaatteissaan tai asuissaan ja me taas kipeää tekevältä, ylimääräiseltä siivouslaskulta. Tämän vuoksi haluamme, että kukaan ei saavu tiloihin märkää tekoverta, hilseilevää tekoverta – eikä varsinkaan aitoa verta – tai herkästi irtoavaa glitteriä vaatteissaan. Erityisesti hilseilevä ja kuiva tekoveri on hyvin riskialtis, sillä joutuessaan yhteyteen veden tai muiden nesteiden kanssa se käyttäytyy kuin tuore, märkä tekoveri.

Tekoveren korvikkeena asuissa voi käyttää akryylimaalia, lasimaalia, maskeerausmaaleja sekä kangasmaalia.pyry

Yhteystiedot