Yukicon Yukicon

Tosi-selviytyjän opas paikkalippujen metsästykseen!

Menossa katsomaan AMV-kisaa tai Cosplay-kilpailua? On vaarallista mennä omin päin, joten imaise tästä itseesi tietopaketti ja hanki etulyöntiasema muihin paikkalippujen havittelijoihin!

amv

 

AMV-kisan paikkaliput jaetaan lauantaina klo 12:00 Ison Salin edessä olevalta myyntipöydältä. Lippuja ei saa tulla jonottamaan aikaisemmin, kuin puoli tuntia ennen jaon alkamista. Lippuja on jaossa n. 770 kpl.

Cosplay-kisojen paikkaliput jaetaan sunnuntaina klo 9:00 Ison Salin edessä olevalta myyntipöydältä. Lippuja ei saa tulla jonottamaan aikaisemmin, kuin puoli tuntia ennen jaon alkamista. Lippuja on jaossa n. 770 kpl.

 

Yhdessä paikkalipussa on paljon informaatiota. Paikkalipun värikoodi kertoo, mistä ovesta pääset sisään Isoon Saliin. Iso Sali on jaettu etulohkoon A ja takalohkoon B. Jokainen lohko on jaettu kolmeen eri sektoriin. Jokaisessa sektorissa on numeroituna rivit sekä paikat erikseen. Vilkaise ohessa olevaa kuvaa referenssiksi!

 

asset_1Cosplay-kisa ja AMV-kisa on värikoodattu erikseen. Et siis pääse katsomaan Cosplay-kisaa edellisen päivän AMV-kisan lipulla. Kummankin kisa omat värit näet ohessa olevista kuvista!

 

 

Muista tarkastaa paikkalipun saadessasi, kumpaan kisaan olet menossa ja kummasta Ison Salin ovesta pääset sisään. Onnea matkaan!

 

Psst, Ison Salin paikoista Pyry suosittelee A-lohkon etuosaa ja B-lohkon takaosaa!

Yhteystiedot