Yukicon Yukicon

Ileia AMV-taitaja saapuu kolmanneksi kunniavieraaksi Yukiconiin

Yukiconin kolmanneksi kunniavieraaksi saapuu animemusiikkivideoiden maailmasta tunnettu Ileia AMVs! Ileia aloitti harrastuksensa vuonna 2004 ja aloitti kisaamisen jo 2005, jolloin hän saavutti myös ensimmäisen voittonsa. Hän on sittemmin voittanut lähes 100 palkintoa 12 kisavuoden aikana. Ileia on myös toiminut panelistina sekä AMV-vastaavana eri tapahtumissa.

Ileia on myös yksi Yukiconin AMV-kilpailun tuomareista ja jakaa kilpailussa muista tuomareista riippumattoman erikoispalkinnon. Finalisteilla on myös mahdollista saada palautetta videostaan Ileialta ja muilta tuomareilta on AMV-kilpailun jälkeen. AMV-kilpailun säännöt löytyvät täältä. Ilmoittautuminen kilpailuun aukeaa 14.11. ja päättyy 14.1.2018! 

Ileian AMV-video Bend Hard, Play Hard

”I have played with all genres and styles, but what I love most is simple, effective videos. Videos where the anime and music look like they were made to be together (even if it’s taking the anime out of context). I enjoy internal sync and tight action sync in general – but I also love fun videos or videos that don’t take themselves too seriously. I also appreciate it when a video has clearly defined ups and downs. A fast, intense video that is fast and intense all the time is boring. Give it some contrast! Story isn’t absolutely necessary, but concept/mood is key.”

Lue lisää Ileasta kunniavieras-sivuilta !

Yhteystiedot