Yukicon Yukicon

Mahjong ja Cardfight!! Vanguard

Rentoudu conin keskellä ja pelaa hetki mahjongia tai Cardfight!! Vanguardia! Ystävälliset vetäjät auttavat pääsemään alkuun mikäli peli ei ole entuudestaan tuttu, mutta vanhat konkarit saavat heti hypätä peliin mikäli haluavat. Mikäli peliseuraa ei omasta takaa löydy, vetäjät pelaavat myös mielellään!

Mahjong ja Cardfight!! Vanguard löytyvät rytmipelipisteen vierestä, auki koko viikonlopun.

Relax in the midst of the convention, and come play mahjong or Cardfight!! Vanguard! Our friendly staff will help you get started if the game is not familiar. Of course, you can always jump straight to playing if you want! Our staff will also gladly play with you if you haven’t got an opponent.

 

Mahjong and Cardfight!! Vanguard room is situated next to the rhythm games, open for the whole weekend.

Yhteystiedot