Yukicon Yukicon

Unreality-kuoro saapuu Yukiconiin

Unreality on Suomen ensimmäinen elokuva-, tv-sarja-, peli- ja animaatiomusiikille omistautunut kuoro. Uniikit, itse sovitetut kappaleet ja oranssinhehkuinen lohikäärme ovat tämän 40-henkisen sekakuoron tunnusmerkkejä – kerta toisensa jälkeen ne vievät kuulijan rakastettuihin maisemiin todellisuuden tuolle puolen ja takaisin. Unreality esiintyy vuosittain tuhansia kävijöitä vetävissä coneissa, joista kansainvälinen Worldcon 75 loistaa tuoreimpana valloituksena. Lisäksi kuoro järjestää omia konsertteja pari kertaa vuodessa ja keikkailee pienryhmä Nanorealityn voimin. Kuoron taiteellisena johtajana toimii Jari Koivistoinen.

“Kuoro on vahvasti itseorganisoituva yhteistyöprojekti, jossa moni kuorolainen käyttää vapaa-aikaansa kuoron toiminnan pyörittämiseen. ” – www.unreality.fi (2017)

Unreality tulee esiintymään Yukiconin sunnuntaina isossa salissa. Kappalelista julkaistaan ennen tapahtumaa.

Kuv. Mikko Karsisto

 

 

Nanoreality – Overwatch Medley @ Popcult Helsinki 2017

Yhteystiedot