Yukicon Yukicon

Lipunmyyntiehdot

Nämä käyttöehdot koskevat Yukiconin ja Yukitea ry:n lipunmyyntiä niin edustuspöydillämme kuin verkkokaupassamme.

Yleishyödyllisenä yhdistyksenä Yukitea ry ole arvonlisäverovelvollinen. Pidätämme oikeuden käyttöehtojen ja hintojen muutoksiin. Maksamalla tilauksen hyväksyt tilaushetkellä voimassa olevat käyttöehdot.

 

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä joko käteisellä (vain edustuspöytämyynti) tai Checkout-maksunvälityspalvelun kautta (vain verkkokauppa). Checkoutin kautta maksamiseen tarvitaan suomalaiset verkkopankkitunnukset.

Pidätämme oikeudet peruuttaa maksamattomat tilaukset ennen tapahtuman alkua.

 

Maksuton sisäänpääsy tapahtumaan

Alle 1-vuotiaat lapset pääsevät maksavan vanhemman henkilön seurassa veloituksetta.
Tapahtumaan pääsevät ilmaiseksi myös työtehtävissä olevat avustajat sekä tukihenkilöt. Saatamme pyytää lipunvaihdossa esittämään todistusta avustajana tai tukihenkilönä toimimisesta.

Avustajat, tukihenkilöt sekä alle 1-vuotiaat lapset tulee ilmoittaa lipunvaihdon yhteydessä, josta he saavat myös oman rannekkeen. Avustettavalla tai tuettavalla on oltava oma pääsylippu ostettuna.

 

Toimitus

Verkkokaupasta ostettaessa liput toimitetaan sähköisesti asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin vahvistusviestin liitteenä PDF-muodossa. PDF-liput vaihdetaan tapahtumaan saavuttaessa rannekkeiksi. Jos olet ostanut edustuspöydältä, olet saanut rannekkeen mukaasi oston yhteydessä.

Pelkkä lipun lisääminen ostoskoriin ei automaattisesti takaa lippua. Lippu katsotaan myydyksi lopullisesti vasta maksun saavuttua meille.

 

Palautukset ja peruutukset

Tilauksilla ei ole vaihto-, peruutus- tai palautusoikeutta.

 

Jälleenmyynti

Vastaamme ainoastaan edustuspöytiemme ja verkkokauppamme kautta hankituista lipuista. Emme ole vastuussa mahdollisista jälleenmyyntitapauksista yksityishenkilöiden tai kolmansien osapuolien (esimerkiksi huuto.net) kautta solmituista kaupoista. Näihin liittyvissä ongelmatapauksissa neuvomme kääntymään joko kauppapaikkana toimineen tahon tai tarvittaessa poliisin puoleen.

 

Henkilötietojen käsittely

Yukitea ry käsittelee ja säilyttää asiakastietoja tarkoituksenmukaisella tavalla. Palveluntarjoajan keräämistä ja tallentamista asiakastiedoista voi tarvittaessa lukea lisää rekisteriselosteesta.

 

Ongelmatapaukset

Vastaamme mielellämme lipunmyyntiä koskeviin kysymyksiin. Lähetäthän kysymyksesi osoitteeseen liput [at] yukicon.fi. Kerrothan viestissäsi yhteystietosi sekä kattavan kuvauksen ongelmasta. Ongelman selvittely etenee nopeammin, kun meillä on enemmän tietoja tilanteesta.

Yhteystiedot