Yukicon Yukicon

Lipunvaihto

Yukicon koittaa jo lauantaina!

Pahimpaa conikuumotusta voi tulla lievittämään Siipeen jo huomenna lipunvaihdon merkeissä. Lippuja voi tulla vaihtamaan Siipeen perjantaina 8.3 klo 16-20 ja lauantaina klo 9 eli tunti ennen ovien aukeamisesta sekä koko viikonlopun ajan.

 

Miten lipunvaihto toimii?

Et saa tapahtumaranneketta etukäteen postissa. Saapuessasi conipaikalle ensimmäistä kertaa, kaiva esiin vahvistusviestin mukana olleessa pdf-tiedostossa lähetetty lippu, eli viivakoodi. Viivakoodin voi näyttää paperisena (tulostettuna) tai mobiililaitteesta. Käyttäessäsi mobiililaitetta kannattaa näytön kirkkautta säätää suuremmaksi jo ennen tiskille saapumista, ja käyttäessäsi tulostettua lippua niin se kannattaa kaivaa esiin hyvissä ajoin, sillä nämä nopeuttavat lipunvaihtoa. Tiskillä näytät viivakoodin, se luetaan ja saat rannekkeen. Rannekkeella olet oikeutettu sisäänpääsyyn koko conin ajan. Varmistathan, että rannekkeesi on tarpeeksi tiukalla, jotta se ei lähde ranteestasi tapahtuman aikana. Muistathan näyttää ranneketta aina ovilla päivystävälle järjestyksenvalvojalle!

Milloin lipunvaihto tapahtuu?

Lippuja voi vaihtaa rannekkeiksi koko tapahtuman ajan. Tämän lisäksi lipun voi tulla vaihtamaan jo ennen conin avautumista. Perjantaina lipunvaihto on auki klo 16-20, ja lauantaiaamuna lipun voi tulla vaihtamaan jo tuntia ennen conin avautumista, eli klo 9 eteenpäin. Otathan huomioon että voit joutua odottamaan lipunvaihtoa ulkona, joten pukeuduthan tarpeeksi lämpimästi. Jonotuksen voit välttää tulemalla vaihtamaan lipun jo perjantaina!

Early Access liput

Early Access -lipunostajille on oma lipunvaihtojono. Tule rohkasti sisälle ja tähystä kohti Early Access -kyltillä varustettua tiskiä. Voit myös tiedustella työntekijöiltä oikeaa jonoa.

 

Tervetuloa Yukiconiin!

Yhteystiedot