Yukicon Yukicon

Paras pelicossi!

Yukiconin oma teemapalkinto, jolla haluamme huomioida peliteeman mukaan pukeutuvia kisaajia. Kilpailuun sisällytetään kaikki cosplayasut erilaisista videopelilähteistä (mobiili, konsoli etc.) ilman lähdemaarajoitusta.

 

Säännöt

Jos yksilö-, ryhmä- ja photoshoot-kilpailuissa on mukana yhteensä 3 videopeliaiheista cosplayasua tai enemmän, palkitaan näistä kilpailijoista yksi henkilö kunniamaininnalla cosplaykilpailun yhteydessä. Palkinto on pienimuotoisempi kuin muissa Yukiconin kilpailuissa, ja siksi arvioinnissa ei keskitytä niinkään tekniseen toteutukseen, vaan asun fiilikseen, yleiseen ulkoasuun ja hahmouskottavuuteen.

Kaikki videopelihahmoja esittävät cosplaykilpailijat ovat automaattisesti mukana kilpailussa, joten erillistä ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Tasapuolisuuden ja sujuvan arvioinnin nimissä kaikki puvut arvioidaan valokuvista (photoshootmallit osallistumiskuvista ja yksilö-/ryhmäkilpailijat valokuvauspisteellä otetuista kisakuvista).

Jos videopeliaiheisella asulla osallistuva kilpailija ei halua olla ehdokkaana Paras pelicossi! -kategoriassa,  tulee siitä ilmoittaa kilpailuilmoittautumisen yhteydessä.

Yhteystiedot