Yukicon Yukicon

Kunniavieras

TinYasuo Cosplay

Yukiconin kunniavieraaksi saapuu monitaituri TinYasuo Cosplay Tanskasta! Hän aloitti cosplayn vuonna 2007 ja on vuosien varrella näyttäytynyt asuissaan niin tanskalaisissa kuin kansainvälisissä kilpailuissa. TinYasuo pitää yksityiskohtaisesta ompelusta, hyödyntäen kirjontaa, paljetteja ja muita elementtejä. Lavalla hän pyrkii tuomaan hahmot eloon lumoavien esitysten kautta niin yksin kuin ryhmässäkin. Cosplayharrastajana hän haluaa haastaa itseään, ja tekee kunnianhimoisimmat projektit kansainvälisiin kilpailuihin. TinYasuon kova työ onkin palkittu ja hän on sijoittunut useasti palkintosijoille.

Kansainväliset palkinnot:

2013 – Nordic Cosplay Championship (solo), Ruotsi – 2. sija

2014 – World Cosplay Summit (ryhmä), Japani – Brother Palkinto

2015 – European Cosplay Gathering (solo), Ranska – 1. sija

2016 – World Cosplay Summit (ryhmä), Japani – 2. sija

2017 – Nordic Cosplay Championship (solo), Sweden – 1. sija

2018 – World Cosplay Summit (ryhmä), Japani – Brother Palkinto

 

TinYasuo Yukiconissa:

Cosplay-kilpailu – lauantaina 16:00-18:00

TinYasuo valitsee cosplaykilpailijoiden joukosta “Parhaan pelicossin”.

“Performance with TinYasuo” – lauantaina 19:00–20:30.

TinYasuo nauttii hahmoihin eläytymisestä, ja tässä paneelissa hän jakaa ajatuksiaan cosplayn teatterillisesta puolesta. Ohjelma on englanninkielinen.

“This panel is for you, who are interested in the theatrical side of cosplay. Throughout the panel you will learn about different aspects to consider when composing a cosplay performance and acting it out on stage. You will get step by step guidance from the first idea in the process, to the finished performance when you take your leave from the stage. There will also be time for questions and maybe for further discussion about some panel topics.”

Q & A + nimikirjoitustilaisuus – sunnuntaina 12:30–14:00

TinYasuon viimeiset ohjelmanumerot Yukiconissa ovat Q & A ja sen jälkeen pidettävä allekirjoitustilaisuus. Kysymykset kerätään ennakkoon ja voit kirjaa omasi alla löytyvään lomakkeeseen. Muistathan huolehtia itsellesi jotain johon pyytää nimikirjoituksen ennen tilaisuutta, esimerkiksi printin tai vihon. TinYasuon printtejä voi ostaa Yukiconin oheismyyntipöydältä tapahtuman aukioloaikoina.

Seuraa TinYasuota Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

 

Yhteystiedot