Yukicon Yukicon

Miittihuoneet

Yukiconissa on jälleen mahdollisuus järjestää kavereiden tai harrastajien kesken miittejä. Miittitiloja on kaksi (301 ja 303), jotka molemmat sijaitsevat Siiven 3. kerroksessa. Miittihuoneet ovat suurempia kuin viimevuonna, sillä tilat ovat yhdistetty naapurihuoneisiin 302 sekä 304. Miittitilassa on pöytä, tuoleja sekä iso näyttö. Jos huonetta ei ole varattu, on se vapaassa oleskelukäytössä.

Miitin varaaminen on ilmaista, ja se tehdään alla olevan lomakkeen avulla. Täytäthän lomakkeen jokaisen kohdan huolellisesti. Lomakkeen täyttäminen ei takaa että saat haluamasi ajan, vaan tarkistamme varaustilanteen ja ehdotamme tarvittaessa uutta aikaa. Peruthan varauksesi, mikäli miitti jostain syystä peruuntuu.

Miitti voi olla yksityinen tai julkinen. Julkisia miittejä mainostetaan Yukiconin sivuilla ja sosiaalisessa mediassa, sekä itse tapahtuman aikana. Julkinen miitti on avoin kaikille Yukiconin kävijöille.

Miitin järjestäminen ei oikeuta ohjelmanpitäjä- tai muihin työvoimaetuihin, kuten ilmaiseen sisäänpääsyyn tai greenroomiin. Kaikilla miittiin osallistujilla tulee olla Yukiconin pääsylippu.

Miittitilat ovat varattavissa lauantaina klo. 11-20:00 ja sunnuntaina klo. 11-15:30. Sama järjestäjä voi varata samalla kertaa kaksi aikaa, kunhan ne ovat eri päivinä. Kahden peräkkäisen ajan yhdistäminen on mahdollista viikkoa ennen tapahtumaa, mikäli tilaa on. Varaajan on pidettävä huolta että miitittila pidetään siistinä myös seuraavaa miittiä varten.

 

Varattavat ajat:

Lauantai

  Huone 301 Huone 303
11:00    
12:30 Star Trek-miitti  Nukkemiitti 
14:00 Splatoon- Rentoa splättäilyä   AMV.fi (yksityinen)
15:30  Yksityinen Army-miitti 
17:00  Yksityinen  
18:30
20:00

 

 

Sunnuntai

   Huone 301  Huone 303
11:00    
12:30  Yksityinen  
 14:00  HiveStuck  Nukkemiitti 
 15:30   Army-miitti 

Miitti ilmoittautuminen

  • Varaajan tiedot

  • Miitin tiedot

    Julkisia miittejä mainostetaan Yukiconin sivuilla ja sosiaalisessa mediassa, sekä itse tapahtuman aikana. Julkinen miitti on avoin kaikille Yukiconin kävijöille.

 

Yhteystiedot