Yukicon Yukicon

Oheisohjelma

Yukicon tarjoaa kävijöilleen tavanomaisten luentojen ja työpajojen lisäksi koko conin ajan käynnissä olevaa ohjelmaa. Tällaisia ohjelmia ovat muunmuassa karaoke, Artemis-avaruussimulaatio, rytmi- ja tanssipelipiste sekä erilaiset kortti- ja lautapelipisteet. Kaikki oheisohjelma sisältyy pääsylipun hintaan, osaan ohjelmista tulee kuitenkin ilmoittautua etukäteen. Kaikki ilmoittautumisohjeet ja aukioloajat julkaistaan hyvissä ajoin nettisivuillamme sekä somessa ennen tapahtumaa. 

 

Lisää tietoa karaoken aukioloajoista sekä valittavissa olevista biiseistä julkaistaan lähempänä tapahtumaa. 

Rytmiepelien ylläpitämä rytmi- ja tanssipelipiste on auki koko tapahtuman ajan, ja sisältää runsaan kokoelman pelejä.  Piste sijaitsee tutussa paikassa viime vuodelta huoneessa 216.

Tervetuloa kokeilemaan HTC Vive virtuaalitodellisuuslaitteistoa VR-pelihuoneessa! Voit valita kymmenistä erilaisista peleistä ja kokemuksista mieleisesi tai vain tulla seuraamaan toisten reaktioita.

Pelikirjastosta löytyy mm. Job Simulator, The Lab ja Keep Talking and Nobody Explodes. Pelaamaan ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan pelaamaan jonotetaan.Pelinvetäjät pitävät huolta etteivät pelit veny liian pitkiksi jotta mahdollisimman moni halukas pääsee kokeilemaan!

Pokemon Salihaaste tekee jälleen paluun koko tapahtuman ajan kestävällä haasteella kerätä kaikki salipäälliköiden merkit, ja päättyy sunnuntaina pidettävään Championturnaukseen. Lue lisää! 

Artemis-avaruussimulaatio on peruuttu henkilökohtaisista syistä, pahoittelemme asiaa.

Cardfight!! Vanquard – korttipeli

Mikä ihmeen CARDFIGHT!! VANGUARD! korttipeli?   

Cardfight!! Vanguard on Bushiroadin tekemä Trading Card Game jota pelataan ympäri maailmaa. Taistelet yhdessä klaanisi kanssa toista klaania vastaan. Pelaajasta tulee “Vanguard” ja hänen tehtävänään on johdattaa oma klaani voittoon. Taistelun edetessä korttien monipuolisia ja voimakkaita kykyjä hyödyntäen voi tapahtua yllättäviä käänteitä ja jännittäviä tilanteita. Vanguard sopii kaikille korttipeleistä kiinnostuneelle. Aukiolojat julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dragon World- roolipeli

 Tervetuloa kokemaan vauhdikkaita seikkailuja ja koomisia kommelluksia Dragon World -pöytäroolipelin parissa! Parin tunnin mittaisissa pelisessioissa räjähdysherkät maagit, angstiset varjosoturit, viekkaat varkaat kuin monet muutkin fantasiagenren peruskuvaston arkkityypit pistävät ranttaliksi ja saattaapa siinä sivussa tulla jokunen sankaritekokin tehtyä. Sekamelskaan mukaan sukeltaaksesi et tarvitse kuin perustason englannintaidot, kaikki muu on valmiina pelipöydässä.

 

Mahjongin pohjattoman syvä maailma kutsuu sinut mukaan oppimaan!

Innokkaat ja opetushaluiset mahjong-opettajamme toivottavat sinut tervetulleeksi aiempaa pelikokemusta katsomatta tutustumaan japanilaiseen mahjongiin. Mahjong on neljän hengen taktinen peli, jossa ensikertalaiset voivat kokeilla vesiä ja kokeneemmat sukeltaa strategioiden syvyyksiin.

Conin teeman mukaisesti jokainen “Bottom of the Sea” -voittopisteen saanut saa vetäjiltämme yllätyslahjan!

Voitatko pelit taidoillasi ja taikavoimillasi, vai ajaako vastustajien ylivoimaisuus sinut synkkiin meren syövereihin? Tule testaamaan ja todistamaan taitosi!

Mahjong-tiimi, Yliopiston Anime ja Manga ry

Kuva oikealla: Santtu Pajukanta

Yhteystiedot