Yukicon Yukicon

Pelitiimiin?

Yukicon hakee pelihuonevastaavaa sekä turnausjärjestäjiä!

Kiinnostaako sinua tulla mukaan järjestämään peli- ja animetapahtuma Yukiconia ensi maaliskuussa? Haemme juuri nyt tiimiimme mukaan pelihuonevastaavaa sekä turnausjärjestäjiä.

 

Mitä pelihuonevastaava tekee?

Pelihuonevastaava huolehtii, että pelihuoneessa homma toimii ja kävijöille on pelattavaa koko tapahtuman ajan.

Tehtävänäsi on siis kerätä huone täyteen kiinnostavia konsoleita ja pelejä, joita kävijämme voivat pelata joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Sinun ei tarvitse itse omistaa kaikkea, vaan pelihuoneeseen hankitaan laitteita sponsoreilta ja laajemman järjestäjäporukan lainaamana.

Tehtäväsi on siis koordinoida laitteiston ja pelien lainaus ja asettelu huoneeseen, minkä lisäksi ohjeistat pelihuoneen vänkärit tehtäviensä tasalle niin että saat tapahtuman aikana hengähtääkin. Pelihuone on sinun vastuusi ja valtakuntasi, saat pyörittää sitä miten itse haluat!

Vastaavan roolissa saat täydet conin järjestämiseen liittyvät etuudet, sekä mahdollisuuden vaikuttaa Yukiconin kehitykseen laajemminkin.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta coniteasta, mutta kaikenlainen aiempi coneissa työskentely lasketaan eduksi.

 

Mitä turnausjärjestäjä tekee?

Järjestää turnauksia tietenkin! Yukiconissa on aiemmin pidetty mm. Super Smash Bros, League of Legends ja Mario Kart -turnauksia sekä useita muita pienempiä Kilpailuja.

Turnausjärjestäjä valitsee pelin, laatii, soveltaa tai etsii valmiit säännöt, järjestää ennakkoilmoittautumisen ja toimii itse erotuomarina turnauksen ajan.

Edellytämme että jokainen järjestäjä tuntee oman turnauksensa pelin hyvin. Lavakarisma on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Turnauksista iso osa on tarkoitus järjestää Yukiconin isossa salissa tai auditoriossa, joten kokemus suuren yleisön edessä olemisesta on eduksi.

Turnausjärjestäjänä saat ohjelmanpitäjän edut, ilmaisen sisäänpääsyn tapahtumaan sekä oikeuden Green Roomin tarjoiluun. Eduista voidaan keskustella lisää mikäli järjestät useamman turnauksen.

Pelihuonevastaava voi toimia myös turnausjärjestäjänä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen ohjelma@yukicon.fi 

Otsikoi viestisi “Hakemus <valitsemasi työ>. Voit myös hakea molempia töitä, jos haluat.

Sisällytä hakemukseen nimesi, ikäsi, aikaisempi conityökokemuksesi tai muu aiheeseen liittyvä työkokemus. Voit myös esitellä erilaisia pelihuoneeseen/turnauksiin liittyviä ideoitasi. 

Haku pidetään auki 19.12.2018 asti, tai niin kauan kunnes sopivat henkilöt löytyvät. 

 

Kuva: Lounela

Yhteystiedot