Yukicon Yukicon

Turnausjärjestäksi?

Yukicon hakee turnausjärjestäjiä!

Kiinnostaako sinua tulla mukaan järjestämään peli- ja animetapahtuma Yukiconia ensi maaliskuussa? Haemme juuri nyt tiimiimme mukaan turnausjärjestäjiä.

 

Mitä turnausjärjestäjä tekee?

Järjestää turnauksia tietenkin! Yukiconissa on aiemmin pidetty mm. Super Smash Bros, League of Legends ja Mario Kart -turnauksia sekä useita muita pienempiä Kilpailuja.

Turnausjärjestäjä valitsee pelin, laatii, soveltaa tai etsii valmiit säännöt, järjestää ennakkoilmoittautumisen ja toimii itse erotuomarina turnauksen ajan.

Edellytämme että jokainen järjestäjä tuntee oman turnauksensa pelin hyvin. Lavakarisma on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Turnauksista iso osa on tarkoitus järjestää Yukiconin isossa salissa tai auditoriossa, joten kokemus suuren yleisön edessä olemisesta on eduksi.

Turnausjärjestäjänä saat ohjelmanpitäjän edut, ilmaisen sisäänpääsyn tapahtumaan sekä oikeuden Green Roomin tarjoiluun. Eduista voidaan keskustella lisää mikäli järjestät useamman turnauksen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen ohjelma@yukicon.fi 

Otsikoi viestisi “Hakemus turnausjärjestäjä”

Sisällytä hakemukseen nimesi, ikäsi, aikaisempi conityökokemuksesi tai muu aiheeseen liittyvä työkokemus. Voit myös esitellä erilaisia pelihuoneeseen/turnauksiin liittyviä ideoitasi. 

 

Kuva: Lounela

Yhteystiedot