Yukicon Yukicon

Osallistu

Ohjelmanpitäjänä

 

Ehdota ohjelmaa Yukiconiin! Yukiconin ohjelmahaku aukesi maanantaina 5.11.2018 klo 18:00. Ohjelmahaku on suljettu.

Magic Kingdom on nyt jätetty taakse, ja on aika ottaa snorkkelit esiin, sillä tulevan Yukiconin teemana on Under the Sea! Monipuolisen puheohjelman lisäksi haemme nyt varsinkin osallistavaa ohjelmaa kuten visoja (esim.animevisa, musiikkivisa), pelejä (jättitwister, laivanupotus) ja pajoja (tanssipaja, piirustuspaja).

 

Ohjelmatarjoukset lähetetään Kompassin kautta. Ohjelmasaleissa on perusvarusteluna kannettava tietokone, videotykki ja mikrofoni. Ilmoita, jos sinulla on muita tekniikka- ja tavaratarpeita niin niiden toteutumista voidaan selvittää. Voit laittaa hakemukseesi myös toiveen tilan koosta.

 

Jokainen ohjelmanpitäjä saa ilmaisen sisäänpääsyn tapahtumaan sekä oikeuden käyttää Green roomia, jossa on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa.

 

Kysymykset ohjelmahausta voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen ohjelma[at]yukicon.fi

 

Työvoimana

 

Työvoimahaku alkoi torstaina 25.10.2018 ja päättyi sunnuntaina 25.11.2018 keskiyöllä. Hakijoille on ilmoitettu valinnoista 10.12.2018.

Yukicon on vapaaehtoisvoimin järjestettävä tapahtuma. Jotta conin aikana saadaan rannekkeet vaihdettua, takit narikkaan ja konsolipelit pyörimään, tarvitaan yli satapäinen joukko avustajia, eli tutummin vänkäreitä. Tekemistä on joka lähtöön yleisestä avustamisesta erikoistehtäviin, joissa vaaditaan tietyn alan, kuten esitystekniikan tai järjestyksenvalvonnan, osaamista.

Sopisiko työskentely Yukiconissa sinulle? Jos olet iloinen, reipas ja helposti työhön tarttuva sekä haluat tehdä Yukiconista kävijöille unohtumattoman tapahtuman, niin kyllä! Odotamme vänkäreiltä vähintään 10 tunnin työpanosta tapahtuman aikana. Tuntimäärä jaetaan useammaksi vuoroksi toiveesi huomioiden. Kiitokseksi työpanoksestaan vänkärit saavat erilaisia etuja, muun muassa ilmaisen sisäänpääsyn, lounaan molempina päivinä ja pääsyn green roomin eli työvoiman hengähdystilaan, jossa on tarjolla pientä naposteltavaa. Etujen lisäksi tapaat paljon mahtavia ihmisiä ja pääset näkemään, miten coni rakentuu. Työvoimavastaava kirjoittaa kaikille halukkaille työtodistuksen työpanoksesta tapahtumassa Yukiconin jälkeen.

Yukiconin työvoimaksi haetaan Kompassi-järjestelmän kautta. Linkki työvoimahakuun päivitetään tälle sivustolle sekä sosiaalisen median kanaviimme haun alettua.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy lisää työvoimasta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tyovoima[at]yukicon.fi

 

Näytteilleasettajana

 

Yukiconin myyntipöytäsali on nyt varattu täyteen, kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!

 

Taidekujalaisena

Taidekujahaku aukesi tiistaina 20.11.2018 ja päättyi 10.12.2018

Siirry tästä taidekujahakuun

 

Taidekujalle haetaan käsitöiden, piirtämisen ja muun taiteen harrastelijoita, jotka haluavat myydä ja esitellä töitään Yukiconissa. Myynnissä tulee olemaan itse tehtyjä piirustuksia, käsitöitä ja fanitaidetta. Taidekujalle haetaan portfoliolla, ja hieman haun päätyttyä conitealaisten tiimi valitsee vuoden 2019 taidekujalaiset. Taidekujan myyjät vaihtuvat tapahtumapäivien välillä.

 

Voit lähettää taidekuja-aiheiset kysymykset osoitteeseen taidekuja[at]yukicon.fi.

 

Kuva: Mikael Peltomaa

Yhteystiedot