Yukicon Yukicon

Kirpputori

Yukiconissa järjestetään kirpputori, jonne voit tuoda ylimääräiset anime- ja peliaiheiset tavarasi myyntiin! Tänä vuonna kirppis on siirtynyt uuteen isompaan tilaan, toiseen kerrokseen huoneeseen 203.

Myytävät tuotteet ilmoitetaan Kirppu-järjestelmään, joka luo tuotteille tulostettavat hintalaput. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain kiinnittää hintalaput ja tuoda tuotteesi coniin. Myyntiin tuotavat tuotteet viivakoodiskannataan ja laitetaan myyntiin, ja ne skannataan uudestaan kun ne poistuvat kirpputorilta joko myytyinä tai conin lopussa. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään muuta, sillä kirpputoritiimi huolehtii tavaroiden myymisestä ja conin päätteeksi voit vain hakea tuottosi ja myymättömät tavarasi pois. Kirpputorille tavaran tuonti on maksutonta.

Kirpputori on ostajille auki lauantaina klo 10-20 ja sunnuntaina klo 10-15. Tavaroita voi tuoda myyntiin koska tahansa kirpputorin aukioloaikoina ja lisäksi jo perjantaina conin pystytyksen aikana klo 16-18. Tavaransa ja voittonsa voi myös hakea pois koska tahansa kirpputorin ollessa auki, ja sunnuntaina klo 15-17 kirpputori on auki enää vain myyjille tavaroiden hakemista varten. Tuotteet, joita ei ole haettu pois sunnuntaina klo 17 mennessä, ovat vapaata riistaa kävijöille.

Huom! Kirpputorilla käy vain käteinen!

Tarvitset Kirpun käyttämiseen Kompassi-tunnukset. Tuotteiden ilmoittaminen kirpputorille sulkeutuu 4.3.2019 klo 23:59 tai heti, kun tavaraa on riittävästi. Kirpusta löytyvät myös tarkemmat ohjeet tavaran ilmoittamiseen.

Siirry tästä Kirppuun!

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä kysymyksesi osoitteeseen kirpputori [at] yukicon.fi

 

Kuva: Mikael Peltomaa

Yhteystiedot