Yukicon Yukicon

Taidekuja

Yukiconin taidekuja on jälleen kerännyt taitelijoiden ja käsityöläisten helmet esittelemään ja myymään omia töitään. Tänävuonna kujalla voi nähdä erityisesti käsityöläisiä, piirtäjiä ja koruntekijöitä. Teokset ovat originaalia taidetta, käsitöitä ja fanitaidetta. Horisonttikaan ei rajoita taiteilijoitamme, kun he tuovat parhaitaan pöydilleen ihailtaviksi. Taidekuja on aiempien vuosien tapaan Siiven tilassa 103A. Taidekuja on auki lauantaina 10-18 ja sunnuntaina 10-16. Tervetuloa ihailemaan upeaa taidetta ja etsimään sitä sydäntä sykähdyttävää conimuistoa!

Huomioithan että molempina päivinä taidekujalla on täysin eri myyjät!

Voit lähettää taidekuja-aiheiset kysymykset osoitteeseen taidekuja [at] yukicon.fi 

 

Taidekuja esittelyt

Yukiconin taidekuja kokoaa laajan kattauksen taiteen helmiä pintansa alle. Osa esitellään tällä sivulla, ja loput selviävät kävijöillemme tapahtumassa. Sukella syvään taiteen syvyyksiin!

Lauantai:

Pöytä 1: Angel Fawn

Pöydältäni löydät paljon erilaisia koruja ja asusteita!
Kotisivut löydät osoitteesta www.angelfawn.storenvy.com

Pöytä 2

Selviää tapahtumassa!

Pöytä 3: SaQe-Art

Eläintaiteilija Oulusta saapuu monipuolisen tuotevalikoiman kanssa Yukiconiin! Pöydässäni majailee paperisia muotokuvia eläinaiheilla ja fanarttien muodossa monessa eri koossa! Pöydälläni on myös fursuit tuotteita kuten häntiä ja korvapantoja. Näiden lisäksi voit löytää avaimenperiä, tarroja, pinssejä, kirjanmerkkejä, kuvamagneetteja sekä massasta rakennettuja koriste-esineitä.

Pöytä 4: Sefie

Olen harrasteleva digimaalari. Pöydältäni löydät upeita taideprinttejä A4 ja A3 -koossa sekä postikortteja. Teen pääasiassa fanitaidetta, mutta sekaan mahtuu muutama omaa tuotantoa oleva printti. Sydäntä lähellä on scifi, joten pöydältä löytyy printtejä niin Star Trekistä kuin Falloutista ja Doctor Whosta. Tervetuloa katselemaan!

Pöytä 5: Apila Pepita

Apila on helsinkiläinen kuvittaja, sarjakuvataiteilija ja animaattori. Hän keskittyy teoksissaan visuaaliseen tarinankerrontaan luoden lukijoita koskettavia aitoja tarinoita. Apilan kuvitukset yhdistelevät kawaii estetiikkaa ja länsimaalaista cartoon maailmaa. Tärkeintä Apilalle on, että hänen kuvituksensa ovat ylitsepursuavan söpöjä! Apilalta on myynnissä avaimenperiä, pinsseja, avainnauhoja, postikortteja ja julisteita, joiden suloiset kuvat saavat varmasti jokaiselle hymyn naamaan. Tarjolla myös sarjakuvakirjoja, kuten Näkymätön sukupuoli-ei-binäärisiä ihmisiä ja MOSS DASH.

www.apilapepita.com

instagram @apilapepita

Pöytä 6: Lamppu

Moikka! Mää oon Lamppu, ja tykkään piirtää ja maalailla kaikenlaista. Mun pöydästä löytyy fanarttia(Steven Universe, Doctor Who, One Piece, Undertale ja Deltarune) mutta löytyy myös originaalia(kettuja, LGBT-kissoja ja kaikkee muuta kivaa)! On printtejä, tarroja, charmeja/avaimenperiä, pari kangaskassiakin on, postikortteja sekä pinssejä! Tuu moikkaamaan!

Pöytä 7

Selviää tapahtumassa!

Pöytä 8: Kisuette & Kristmarian

Kisuette 

Värioksennusta ja ällösöpöjä kauhukissoja piirtävä taideopiskelija, jonka pöydästä löytyy vähän kaikkea erilaisista printeistä tarroihin, magneetteja, pinsseihin sekä charmeihin. Nintendohörhönä olen luonut myös fanitaidetta mm. Splatoonista ja Zeldasta. Nähdään kujalla!

Kristmarian

Olen oululainen taideopiskelija joka piirtää mystistä ja synkkää original-taidetta eläimistä ja sen kaltaisista. Teen myös fanitaidetta mm. Hopeanuolesta ja Pokemonista. Pöydästäni löytyy printtejä, postikortteja, pinssejä, charmeja sekä tarroja. Nähdään kujalla!

Pöytä 9: Myrntai

Lauantaina pöydältä löytyy Myrntai, Tampereelle pesänsä rakentanut kuvittaja ja sarjistyyppi, seuranaan pöllöjä, kissoja, otuksia ja muutama henki. Ne ovat löytäneet tiensä muun muassa printteihin, tarroihin, avaimenperiin, pinsseihin ja sarjakuviin. Leikin musteella ja väreillä, digitaalisesti sekä perinteisemmin menetelmin.

Pöytä 10: GeistVirus

Kaakkoissuomalainen graafikon puolikas saapuu nyt toista kertaa Yukiconiin! Pöydältäni löytyy sekä originaaliarttia että fanarttia mm. taideprinttien, tarrojen ja rintamerkkien muodossa. Fanartin puolella seikkailee hahmoja mm. Spyro the Dragonista, Devilman Crybabysta, Õkamista ja Gravity Fallsista. Originaaliartissa tutkaillaan puolestaan mystistä unimaailmaa, josta ei avaruus-, okkultisti-, hukka- ja kallo aiheet lopu. Tervetuloa ihastelemaan ihmeellisyyksiä!

Pöytä 11: Sunako 

Hei! Olen anime-tyylillä piirtävä freelanceri. Pöydältäni löytyy fanart printtejä lempisarjoistani, kuten Madoka Magica ja Steins;Gate. Tervetuloa kurkistamaan!

Twitter: @sunakoart

Pöytä: 12

Selviää tapahtumassa!

Pöytä 13: Shinon

Olen tamperelainen taitelija, ja teokseni ovat pääasiassa eläin-, fantasia- ja luontoteemaisia. Teen monipuolisesti niin fanitaidetta (videopelit, esim. Pokemon) kuin omaakin tuotantoa, jossa tällä hetkellä on vahvasti esillä avaruusteema. Tekniikkani vaihtelee digitaalisesta traditionaaliin, mutta enimmäkseen työskentelen vesiväreillä ja musteilla.

Pöydältäni löydät monenlaisia printtejä ja julisteita, postikortteja ja kirjanmerkkejä, omakustanteisia taidekirjoja kuten realistisia Pokemon-kuvituksiani sekä originaaleja vesivärimaalauksia.

Pöytä 14: Anni K

Moro, olen Anni, tamperelainen nettisarjisti. Teen kahta nettisarjakuvaa, Transfusionsia ja The Witch Dooria. Taidekujalta minulta löytyy mm. printtejä, tarroja ja kortteja sarjakuvistani sekä fanartia esimerkiksi Voltronista ja My Hero Academiasta. Tarjolla on myös nippu omakustannesarjakuvia.

Pöytä 15: Impopentti

Mitä yhteistä on anime tytyillä ja suomimeemeillä? Ei mitään mutta täältä niitä kuitenkin molempia saa printteinä, kortteina, tarroina, avaimenperinä ja pinsseinä.

Pöytä 16

Selviää tapahtumassa!

Pöytä 17: Papierhat & Ahokassan

Pöydältämme löytyy printtejä, pinssejä ja charmeja aina peleistä animeihin ja originaaleihin, ja teemme paikan päällä myös tilaustöitä jotain uniikkia haikaileville. Tervetuloa katselemaan, juttelemaan ja tietenkin ostelemaan!

Pöytä 18

Selviää tapahtumassa!

Pöytä 19: PoisonPineapple

PoisonPineapplen pöydästä löytyy erittäin laaja valikoima uniikkeja polymeerimassa sekä hartsi koruja- ällösöpöistä glitterin koristamista pastelli härpätyksistä fantasia teemaisiin lohikäärmeensilmä cameoihin. Pöydästä löytyy myös samantyylisiä postikortteja sekä muita jännittävyyksiä.

www.radiumiridium.deviantart.com

 

Pöytä 20: Eksoottinen porkkana

Eksoottinen porkkana tulee Yukiin aarreaittansa kanssa. Myynnissä on koruja, hattuja ja kimaltelevia juttuja! Jos pöydässä on tilaa niin mukaan eksyy myös printtejä!

Pöytä 21 

Selviää tapahtumassa!

 

Sunnuntai:

Pöytä 1: Ella

Pöydältäni löytyy anime- ja fantasia-aiheisia fanart- ja originaalitöitä postikorttien, charmien, tarrojen ja A4-koon printtien muodossa.

 

Pöytä 2: Blurbarts

Olen suht uusi taidekujailun maailmassa, ja piirtelen lähinnä digitaalista fanitaidetta sekä silloin tällöin jotain originaaliakin. Pöydältäni löytyy printtejä, tarroja ja charmeja peli- ja animesarjoista, joita ovat muun muassa Overwatch, Boku no Hero Academia, Persona ja Pokémon. Teen paikan päällä myös pienimuotoisia tilaustöitä. Olen kujailemassa sunnuntaina, tervetuloa! ♥

 Instagram: https://www.instagram.com/blurbarts/?hl=fi 

Pöytä 3

Selviää tapahtumassa!

Pöytä 4

Selviää tapahtumassa!

Pöytä 5: Zuune & Kunel

Tuotteisiimme kuuluu kaunis kaarti kaikenlaista pientä ja miellyttävää, mm. kortteja, charmeja, magneetteja ja tarrapaketteja. Lämpimästi tervetuloa!

Pöytä 6

Selviää tapahtumassa!

Pöytä 7: Tiitcha & Iida Leppänen

Tiitcha

Pöytäpuoleni antimiin kuuluu niin originaalia kuin fanarttiakin. Löytyy printtejä, pinssejä, koruja, huovutettuja otuksia… Lyhyesti sanottuna siis kaikennäköistä!

Iida Leppänen

Oletko Night in the Woods tai Transistor-fani? Hyvä, koska myyntinurkastani löytyy fanitaidetta mm näistä. Myös elokuvista ja muista peleistä löytyy monipuolisesti printtejä. Tule katsomaan jos mukaan tarttuisi vaikka jokin originaaleistakin. Fantasiaa ei voi koskaan olla liikaa!

Pöytä 8: Scrubster

Fanartin ja omien hahmojen piirtämiseen hullaantunut opiskelija saaristosta. Tuotevalikoimasta löytyy printtejä, tarroja, pinssejä, yms. joissa aihepiireinä toimii originaalien lisäksi mm. Voltron, Boku no Hero Academia sekä Yuri on Ice. 

https://www.instagram.com/scrubster_/

Pöytä 9: Aimz & Hana

Aimz

Fanarttia sekä originaalia arttia tarjolla.

 

Hana

Minun puolelta pöytää löytyy enimmäkseen originaalitaide toimistoroinaa mm. kissoista ja söpöistä monsteritytöistä. Tervetuloa ihmettelemään!

Pöytä 10: Koomalaama ja Sudenhuuto

Koomalaaman ja Sudenhuudon pöydältä ei valikoima lopu! Perinteisten tarrojen, charmien, pinssien ja magneettien lisäksi pöydältämme löytyy esimerkiksi holokuvioitua washi-teippiä, vihkoja ja taidekirjanen. Lukuisten fandomien (Pokemon, Deltarune, Love Live…) lisäksi edustettuna ovat esimerkiksi siilit, pulleat eläinhahmot. realistiset eläinkuvitukset ja erilaiset kalloeläimet.

Pöytä 11

Selviää tapahtumassa!

Pöytä 12: Matti Maalismaa / Crown Wetworks

Mä oon seppä ja teen juttuja. Taidekujaviitekehyksessä jutut on yleensä koruja, koriste- tai käyttöesineitä, hiusneuloja, pinssejä, ynnä muuta maan ja taivaan väliltä. Valtaosa tuotteistani ovat valettua tai taottua metallia.

Taiteilijana edustan omalaatuista ja uniikkia käsityöläisryhmää, joita on olemassa enää hyvin vähän. Myymällä tuotteitani en ainoastaan ylläpidä omaa toimintaani ihmisenä, seppänä ja nisäkkäänä, vaan myös ylläpidän omalta osaltani alani kulttuuriperintöä.

I’m a blacksmith. I make Things. In this frame of reference, Things generally consist of jewelry, decorative or utility items, brooches, hair pins, and anything else between heaven and earth. Majority of my wares are forged or cast metal. 

As an artist I represent a unique and quirky vocation. By selling my products I am not only maintaining my existence as a human, blacksmith and vertebrate, but also preserving the cultural heritage of my trade.

Pöytä 13

Selviää tapahtumassa!

Pöytä 14

Selviää tapahtumassa!

Pöytä 15: AlmondFeather & Laurus Draws

AlmondFeather

Valikoima originaalia ja useita fandomeja. Tarroja, printtejä, charmeja ja muuta mukavaa.

Laurus draws

Pöydän puolikkaaltani löydät värikästä, söpöjä tyttöjä sekä D&D painotteista arttia niin printtinä kuin tarranakin.

Pöytä 16: Dawafii & EMi Baka

Tia Tast “Dawafii” on helsinkiläinen mediaopiskelija, jonka karkinvärisissä kuvituksissa pääosassa on pyöreät tytöt ja pehmeät eläimet. Tia myy printtien ja tarrojen lisäksi koruja, charmeja ja kangaskasseja.

https://www.instagram.com/dawafii/

Emi Svinhufvud “EMi Baka” on taideopiskelija Tuusulasta. Hänen työt ovat usein eri tekniikoiden sekoituksia ja hän pitää erityisesti traditionaalisesta taiteesta. Printtien lisäksi EMi myy erilaisia käsitöitä kuten koruja ja kangaskasseja.

Pöytä 17

Selviää tapahtumassa!

Pöytä 18

Selviää tapahtumassa!

Pöytä 19: Valehiisi

Pöydältäni tulet löytämään printtejä, charmeja, kirjanmerkkejä ja vaikka mitä muuta! Mukana myös käsintehdyt ja laadukkaat tekstiilit sekä korut. Aihepiirit vaihtelevat aina pelipainotteisesta fanitaiteesta luonnon ja kansantarujen inspiroimiin originaaleihin. Tervetuloa tutustumaan!

Pöytä 20

Selviää tapahtumassa!

Pöytä 21: Shinju & Syya

Syya

Myyn kaikkea kivaa ja pientä toimistosälää, kuten mm. vihkoja, kirjanmerkkejä ja magneetteja. Pöydältä löytyy myös printtejä ja tarroja!

Shinju

Pöydältä löytyy pääasiassa fanarttia animeista ja peleistä pienikokoisten printtien sekä tarrojen muodossa!

Yhteystiedot