Yukicon Yukicon

Paikkaliput

Menossa katsomaan AMV-kisaa tai Cosplay-kilpailua? On vaarallista sukellella omin päin, joten imaise tästä itseesi tietopaketti ja hanki etulyöntiasema muihin paikkalippujen havittelijoihin!

Cosplay-kisan paikkaliput jaetaan lauantaina klo 13.00 takakäytävältä. Löydät paikkalippupisteen kartalta merkittynä lipukkeen kuvalla. Lippuja ei saa tulla jonottamaan aikaisemmin, kuin puoli tuntia ennen jaon alkamista.

AMV-kisojen paikkalipuista puolet jaetaan lauantaina klo 20.00 ja puolet sunnuntaina klo 10.00 takakäytävältä. Löydät paikkalippupisteen kartalta merkittynä lipukkeen kuvalla.

Yksi henkilö voi lunastaa maksimissaan 3 paikkalippua per kilpailu.

Paikkalipun värikoodi kertoo, mistä sektorista paikkasi löytyy. Sektori kerrotaan paikkalipussa kirjaimen ja värin avulla. Paikkoja tai riviä ei ole numeroitu erikseen. Paikoille asettuessa ettehän jätä tyhjiä penkkejä väliin, jotta jokainen paikkalipun haltija löytää itselleen paikan helposti!

Cosplay-kisa ja AMV-kisa on merkitty lippuihin erikseen. Muista tarkastaa paikkalipun saadessasi, että olet menossa oikeaan kisaan. Onnea matkaan!

Yhteystiedot