Siirry suoraan sisältöön

Uusimmat Anime sarjat

Anime sarjat

Anime sarjoja on ilmestynyt vuosien mittaan paljon eivätkä fanit ole kyllästyneet niiden katsomiseen vieläkään. Yhä edelleen tulee uusia sarjoja ja siksi teemmekin pienen tutkimuksen siihen, mitä uusimmat Anime sarjat tarjoavat katsojilleen. Yritimme koota mahdollisimman monipuolista listaa muutamasta erilaisesta animesta, vaikka tiedämmekin, että kaikki animefanit eivät pidä esimerkiksi scifistä. Mutta lähdetään liikkeelle ja katsotaan, mitä on tarjolla.

Anime sarjat Exception ja Bee and PuppyCat

Exception on täydellinen scifi anime ja se perustuu Hirotaka Adachin tarinaan. Hahmot siihen on suunnitellut Yoshitaka Amanon ja sen löytää esimerkiksi Netflixistä. Juoni lähtee liikkeelle siitä, että ihmiset lähtevät etsimään uutta galaxia mahdollisista uusista planeetoista siksi, että heidät on käsketty poistumaan Maasta. Kaikki ei tietenkään etene täysin kivuttomasti vaan yksi miehistön jäsenistä on 3D -tulostuksessa painettu väärin. Hänestä on tullut epämuodostunut hirviö, josta saattaa olla uhka muulle miehistölle.

Bee and PuppyCat on aivan toisenlainen sarja kuin Exception. Tässä Natasha Allergin luomassa sarjassa Bee on parikymppinen nuori nainen, joka on työtön ja hän kohtaa hyvin mystisen PuppyCat olennon. Se on kummallinen yhdistelmä kissaa ja koiraa, mutta auttaa Beetä tekemään tilapäisiä töitä, että hän saa vuokransa maksettua. Työtkin ovat hiukan omituisia, koska niitä tehdään avaruudessa, täysin oudoissa maailmoissa. Molemmat Anime sarjat ovat mielenkiintoisia, vaikka poikkeavat toisistaan täydellisesti perusidealtaan.

Mielenkiintoiset Anime sarjat Kakequrui Twin ja Vinland Saga

Kakequrui Twin sarjan on kirjoittanut Homura Kawamoto ja alkuperäisestä kuvituksesta on vastannut Kei Saiki. Sarja keskittyy Mary Saotomeen, joka on vaihto-oppilaana Hyakkaou Private Academyssä. Pian aloittamisensa jälkeen hän oppii koulun uhkapelijärjestelmän ja sen myötä hän antautuu pelimaniaan, josta hänet myöhemmin tunnetaan. Tulivatkohan hänelle myös tervetuliaisbonukset tutuiksi? Sarja on todella mielenkiintoinen ja houkuttelee katsomaan.

Vinland Saga puolestaan perustuu historialliseen magna sarjaan, jonka kirjoittamisesta ja kuvituksesta on vastannut Makoto Yukimura. Se oli alkujaan suunnattu nuorille, mutta siirtyi myöhemmin nuorille aikuisille miehille. Monet Anime sarjat edustavat mystistä tulevaisuutta jossakin erilaisessa galaksissa, mutta Vinland Saga vie katsojan 1000-luvun alun Englantiin. Tarina kertookin tanskalaisista viikingeistä. Sarja on todella koukuttava ja se on viikinkiaiheensa takia niitä animeja, joita on “pakko katsoa”.

Anime sarjat My Hero Academia sekä Ghost in the Shell: SAC_2045

My Hero Academia on varmasti monelle tuttu ja ei ihme, sillä se on voittanut useita palkintoja ja sitä on julkaistu mangana vuodesta 2014 lähtien. Tapahtumat sijoittuvat maailmaan, jossa supervoimat ovat arkipäivää. Ensimmäinen anime sarja ilmestyi vuonna 2016 eikä sarjalle näy vieläkään loppua. Lokakuun alussa vuonna 2022 pyörähti käyntiin jo sarjan kuudes kausi. Joten tätä herkkua kannattaakin jo hiukan odottaa, sillä viimeinen osa julkaistaan heinäkuussa vuonna 2023. Sitä ennen voi fiilistellä vanhempien jaksojen seurassa, mikäli niitä ei ole vielä nähnyt.

Ghost in the Shell: SAC_2045 on anime sarja, joka perustuu 1980-luvun japanilaiseen magnaan Ghost in the Shell. Sen ensimmäinen kausi sai ensi-iltansa vuonna 2020, mutta arvostelut olivat negatiivisia. Sitä pidettiin huonompana kuin aiempi Ghost in the Shell. Toinen tuotantokausi julkaistiin keväällä 2022. Sarjassa eletään vuotta 2045 elämää taloudellisen katastrofin jälkeen. Niin sanottu paperin arvo sekä elektroninen valuutta olivat tuhoutuneet ja “neljä suurta” valtiota ovat mukana loputtomassa sodassa, jotta talous saadaan pidettyä käynnissä. Kiehtova näkemys tulevaisuudesta kannattaa ehdottomasti katsoa.

Anime sarjat ovat todella mielenkiintoisesti tehty ja niitä on kiintoisaa seurata. Tarjolla on jännitystä, scifiä ja vähän rauhallisempia vaihtoehtoja. Ne ovatkin tyyliin jokaiselle jotakin ja lisäksi tapahtumia on tarjolla entiseen malliin, joten samanhenkisiä elokuvan ystäviä voi tavata osallistumalla näihin upeisiin kohtaamisiin.

Avainsanat: